Boliden

Planerare

Skelleftehamn

Full time

JOB_006712

 

Planerare till logistiksektionen

                                                                                      

Allmänt

Rönnskärsverken i Skelleftehamn är ett av världens effektivaste smältverk. Här utvinns metaller ur råvaror från gruvor och olika typer av återvinningsmaterial. Produktionen består av framförallt koppar, guld, silver, bly och zinkklinker. Rönnskär har idag ca 890 medarbetare.

 

Logistikavdelningen ansvarar för interna transporter och hantering av material på Rönnskärsverken, vilket bl.a. innebär lastning och lossning av fartyg, interna järnvägstransporter inklusive lastning och lossning, hantering av smältmaterial i flera olika former, materialtransporter med flertalet olika fordon. Totalt hanterar transportavdelningen ca fem miljoner ton material per år. Vår fordonspark består mest av entreprenadmaskiner men även växellok och hamnkran.

 

Arbetsuppgifter

Som planerare kommer du att arbeta med att planera och bereda material samt hantera Bi-produkter och deponier inom Logistikavdelningen. Du upprättar både kort- och långsiktiga planer, kontrollera leveranstider, styr insatserna som behövs för att förbehandla, packa, lasta material och samplanerar löpande arbeten. I befattningen ingår även att ansvara för anläggningsutnyttjande, kontinuerliga kontakter med både interna och externa kunder och delta i mindre projekt.

 

Tillsammans med övriga medarbetare på sektionen arbetar ni med förbättringar och effektiviseringar och utveckla metoder för den planering som behövs inom sektionen.

 

Beredskap ingår i tjänsten.

 

Utbildning och kvalifikationer   

Som planerare är du en person som engagerat styr och planerar såväl den kortsiktiga som den långsiktiga verksamheten gällande materialhantering, deponier och bi-produkter. Vi söker därför en person som är strukturerad, drivande och målinriktad. Du är förtroendeingivande och har lätt för att samarbeta. Vi vill att du är praktiskt lagd och har förmågan att omsätta teori i praktisk handling. Det är viktigt att du kan arbeta både övergripande och på detaljnivå samt ser en utmaning i att arbeta med ständiga förbättringar.

 

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:

• Minst 3-årig gymnasieutbildning

• Sunda värderingar gällande etik och moral. Samt att du delar våra värderingar mod, omsorg och ansvar

• Behärska engelska i tal och skrift och ha goda IT-kunskaper

• B körkort

 

För rätt person erbjuder vi omväxlande arbetsuppgifter i en annorlunda och spännande bransch. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet mm.

 

Arbetstid

Dagtid 38,75 tim/veckan.

 

Tillträde

Enligt överenskommelse

 

Facklig information

Facklig information lämnas av Joachim Pettersson (Sveriges Ingenjörer), tfn 0910-77 37 45, Mikael Norrby (Unionen), 0705086092, Anders Wikström (Ledarna), tfn 0910-77 31 75.

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet mm.

 

Ansökan

För ytterligare upplysningar om tjänsten, vänligen kontakta Sektionschef Isak Nilsson, tfn 0910-773455. E-mail: isak.nilsson@boliden.com

 

Du skickar in din ansökan och CV via vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb. Frågor angående din ansökan besvaras av HR-generalist Terese Pettersson på 070-6012633

 

Välkommen med din ansökan senast den 12/2. Urval kan komma att ske löpande, vänta därför inte med din ansökan.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 12 februari . Arbetsort : Skelleftehamn . Publicerat : 18 januari

Kategorier : Kontor & Administration Transport & Logistik


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Planerare