Boliden

Miljöprovtagare

till Aitikgruvan

 

Arbetsuppgifter

Som Miljöprovtagare arbetar Du inom sektionen Dammsäkerhet och Vattenhantering. Sektionen ansvarar för drift och tillsyn av sandmagasin och vattenfrågor i Aitik.  Arbetsuppgifterna som Miljöprovtagare består av mätningar och provtagningar inom industriområdet samt omgivande miljö. Mätningar på dammarna omfattar manuella mätningar och avläsning av instrumentering. Vidare så utförs vatten- och stoftprovtagning i enlighet med Aitiks egenkontroll.

 

Huvuddelen av arbetet sker utomhus i fältarbeten, i övriga arbetsuppgifter ingår bland annat kontakt med externt laboratorium samt rapportering av resultat.

 

Arbetstiden är förlagd till dagtid.

 

 

Utbildning/Kvalifikationer

Vi ser att Du har gymnasial utbildning med naturvetenskaplig inriktning samt erfarenhet av fältarbete. Erfarenhet från miljöprovtagning eller miljöarbete inom gruvverksamhet är meriterade, såsom utbildning för vattenprovtagning. Goda kunskaper i engelska är ett krav.

 

Vi söker dig som är engagerad, noggrann och strukturerad. Du har ett intresse för miljöfrågor och vill ha ett arbete förlagt till utemiljön där du till stor del kan styra ditt arbete själv. God fysik är ett krav som miljöprovtagare då arbetet stundtals är fysiskt krävande. B-körkort är ett krav. Datorvana är ett krav då mycket arbete automatiseras och sköts genom appar och datorprogram.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Arbetsledare Anna Rost tfn 0970-72 95 99 eller Sektionschef Sara Fagerlönn tfn 0970-72 92 86.

 

Facklig information

Klubb Gruv 136, Cathrin Öderyd 0970-72 94 32.

 

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande.

Frågor angående din ansökan besvaras av Isabelle Endmyhr 0970-72 96 04.

 

Sista ansökningsdatum är 21 juni 2020.

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.


Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 4 900 medarbetare och en omsättning på 40 miljarder kronor per år. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 21 juni . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 22 maj

Kategorier : Miljö & Naturbruk Naturvetenskap & Forskning


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Miljöprovtagare