Boliden

Mekaniker till Truckverkstaden

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av service- och reparationsarbeten på våra mobila maskiner, samt även komponentrep. Allmänt mekaniskt underhållsarbete ingår i befattningen. Arbetstiden är förlagd till dagtid.


Utbildning/Kvalifikationer
Vi söker mekaniker med känsla för gruvans behov, och ett brett tekniskt kunnande och intresse. Du har tidigare erfarenhet som Mekaniker och grundläggande svetskunskaper är meriterande. Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning, gärna fordonsteknisk eller någon liknande utbildning. Goda datorkunskaper är meriterande då datorn är ett viktigt redskap i vårat arbete vid tex felsökningar. Kunskaper i Maximo är även en merit. Viktiga personliga egenskaper för att lyckas i denna roll är initiativtagande, flexibilitet i arbetssätt och bemötande samt att du är självgående och kvalitetsmedveten. B-körkort är ett krav.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.


Upplysningar
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av rekryterande chef Thomas Nilsson Ylitalo på 070-601 26 94.


Facklig information
Klubb Gruv 136, Cathrin Öderyd 0970-72 94 32.


Ansökan
Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök nu” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb.
Frågor angående din ansökan besvaras av HR-Partner Joakim Davidsson på joakim.davidsson@boliden.com eller 0970-72 90 28.

Sista ansökningsdatum är 15 december 2019.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 4 900 medarbetare och en omsättning på 40 miljarder kronor per år. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.


Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 15 december . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 18 november

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Mekaniker till Truckverkstaden