Boliden

Mekaniker till mobila maskiner i Kankbergsgruvan

Boliden

Full time

JOB_009618

 

Gillar du att meka/skruva och vill ha ett roligt jobb med bra kollegor hos en trygg arbetsgivare? Då vill vi veta mer om dig, ansök nu! 

 

Beskrivning 

Kankberg är en underjordsgruva med en brytning på närmare 700 meters djup. Metaller vi bryter är bland annat guld och tellur. Tellur som exempelvis används till solcellstillverkning. Vi siktar mot fossilfrihet, modernisering och ny teknik och våra medarbetare har den största betydelsen för att det ska fungera. I rollen får du arbeta med service och underhåll av Kankbergs gruvmaskiner. Jobbet utförs huvudsakligen i verkstaden på 400 meters nivå och ibland gör du reparationer ute på fält i brytningsrummen. 

 

Vi samarbetar mycket med andra avdelningar och teamwork är A och O för oss. Här deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och miljö. Vi jobbar kontinuerligt med ständiga förbättringar och utveckling av arbetssätt och metoder. 

 

Arbetet sker i skift varannan vecka och varierat förmiddagar och eftermiddagar, skiftformen heter K2, så kallad 7-7. 

 

Kvalifikationer  

Vi söker dig som har gymnasial utbildning, gärna från Fordon- och transportprogrammet. Det är meriterande om du har erfarenhet från service och underhåll av större entreprenadmaskiner, och goda kunskaper av fordonselektronik och hydraulik. Är gruvmiljön ny för dig? Då lär vi upp dig! 

 

Vi ser fram emot att jobba med dig som kan arbeta självständigt och i grupp där egen initiativförmåga, personligt ansvar för kvalitet, noggrannhet, prestation och ordning och reda är av största vikt. Du visar engagemang, tar ansvar och gillar att jobba med ständiga förbättringar. Du har körkort för personbil. 

 

Hos oss får du ett intressant och utmanande arbete med chansen att bygga ett givande yrkesliv. Om du har kompetens och vilja så kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter. 

 

Ansök nu 

Varmt välkommen att ansöka med ditt CV till och med måndag 3 juni 2024. Varje resa på Boliden är unik, hur kommer din se ut? 

 

Erbjudande 

Vi hjälper gärna till och välkomnar dig till Boliden. Vi prioriterar att ge våra nya medarbetare en bra onboarding och introduktion till vårt team och företagskultur som kännetecknas av omsorg, mod och ansvar. Du får bra förmåner och goda möjligheter att utvecklas. Jobba med oss på Boliden och hjälp till att bygga framtiden för metaller! 

 

Kontakta oss 

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta mig som rekryterande chef Hans Wikman, Arbetsledare, 070-266 83 46, hans.wikman@boliden.com. Jag uppskattar ditt intresse! Frågor om ansökan besvaras av vår Talent Acquisition Partner Adam Martinez, 070-223 71 59, adam.martinez@boliden.com. Facklig information får du av IF Metall Boliden 0910-77 41 03.  

 

Läs mer om livet på Boliden: Karriär - Boliden 

 

Kontakter från externa bemannings- och rekryteringsföretag undanbedes.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 3 juni . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 8 maj

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Mekaniker till mobila maskiner i Kankbergsgruvan