Boliden

Mekaniker till Kankbergsgruvan

Boliden

Full time

JOB_007654

 

Bolidenområdet söker

Mekaniker till Kankbergsgruvan

 

Är du intresserad av drift och underhåll av tekniska anläggningar och vill ha ett omväxlande jobb? Gillar du att samarbeta och vill ha ordning och reda? Vill du jobba i ett företag med stark säkerhetskultur och bra värderingar?

 

Då vill vi veta mer om dig, ansök nu!

 

Arbetsuppgifter

Vi söker en Mekaniker till Kankbergsgruvan där du tillsammans med dina kollegor ansvarar för att utföra drift och förebyggande underhåll på gruvans fasta anläggningar både ovan och under jord. Fasta anläggningar är bland annat gasolanläggningar, vattenreningsverk och pumpstationer. Viss kemikaliehantering förekommer då det bland annat används i vattenreningsprocessen.

 

I den här tjänsten får du också förmånen att agera fastighetsskötare, vilket gör det till en omväxlande tjänst där den ena dagen inte är den andra lik. Delarna som gäller fastighetsskötsel handlar bland annat om att skotta snö på vintern, grusa och klippa gräs på sommaren. 

 

Arbetstiden är dagtid, där du varannan vecka jobbar måndag till torsdag, och varannan vecka tisdag till fredag. Kankbergsgruvan ligger cirka 9 kilometer från Boliden.

 

Vi söker dig

Vi ser fram emot att jobba med dig som är serviceinriktad och som både gillar att arbeta självständigt och i grupp. Du är bra på att ta egna initiativ, du utför uppgifter lugnt och strukturerat och har ett starkt ordningssinne. I tjänsten får du utföra felsökning och fatta snabba beslut i kritiska situationer.

 

Du har/kan:

• Gymnasieutbildning och gärna erfarenheter inom drift och mekaniskt underhåll

• Kommunicera väl på svenska både i tal och skrift

• B-körkort

 

Det är meriterande om du har erfarenheter inom vattenrening och att du tidigare arbetat med problemlösnings- och förbättringsarbeten. Dator- och systemvana är också meriterande. Ibland får du köra truck och hjullastare.  

 

Ansök nu

Varmt välkommen att ansöka med ditt CV till och med söndag den 1 oktober 2023. Varje resa på Boliden är unik, hur kommer din se ut?

 

Vi erbjuder dig

Boliden är en etablerad arbetsgivare med kollektivavtal och tjänstepension. Vi erbjuder förmåner som flexibla arbetsvillkor, möjlighet till kompetensutveckling, många olika karriärvägar, frisk- och sjukvård. Jobba med oss i en innovativ miljö med mycket kompetens och en företagskultur som kännetecknas av omsorg, mod och ansvar. Vi hjälper gärna till och välkomnar dig till oss!

 

Vill du veta mer?

Kontakta gärna mig som rekryterande chef, Fredrik Lundström, Arbetsledare Gruvbygg/Fasta Anläggningar, 070-601 47 06, fredrik.lundstrom@boliden.com.

Frågor angående din ansökan besvaras av Charlotte Lindkvist, Talent Acquisition Partner, 0910-77 33 03.

Facklig information får du av IF Metall Boliden 0910-77 41 03.

 

Om Bolidenområdet

I Bolidenområdet i det mineralrika Skelleftefältet i Västerbotten gjordes det första guldfyndet som lade grunden för ett samhälle och vår verksamhet som har sysselsatt flera generationer medarbetare. Idag består området av underjordsgruvorna Kankberg, Renström och Kristineberg. I området finns även anrikningsverk samt ett lakverk för guld- och tellurproduktion. Antal medarbetare på Bolidenområdet är idag cirka 650 personer. I Kankberg är vi ungefär 120 personer. Läs mer här.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 1 oktober . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 8 september

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Mekaniker till Kankbergsgruvan