Boliden

Mekaniker till Fumingverket

Skelleftehamn

JOB_005728

 

Arbetsuppgifter

Vi behöver förstärka våra arbetslag med en mekaniker till vårt platsnära underhåll till avdelningen smältning. Platsnära underhållet arbetar med förebyggande och avhjälpande underhåll i produktionsanläggningar för processavsnittet smältning. Det mekaniska underhållet spelar en viktig roll i arbetet med att säkerställa kvalité och volymer i Rönnskärs processer. Totalt består underhållsgruppen av 1 planerare, 8 mekaniker. 

 

Dina arbetsuppgifter som mekaniker innebär att du utför reparationsarbeten på mekanisk utrustningar samt arbetar med förebyggande underhåll. Du är med och bidrar till teknisk utveckling. Arbetet innefattar även att tillverka och reparera befintlig utrustning samt att tillverka och montera mindre stålkonstruktioner. 

 

Du deltar aktivt i avdelningens arbete med ständiga förbättringar, deltagande i arbetsplatsträffar, utvecklingssamtal, förbättringsgruppsmöten och utbildningsinsatser av olika slag.

 

Denna tjänst innefattar en stor del egenarbete, det är därför önskvärt att du har erfarenhet av egenarbete som mekaniker.

 

 

Utbildning och kvalifikationer

Du bör vara en engagerad person med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och självgående. Du ska ha god planeringsförmåga, vara stresstålig och kvalitetsmedveten samt känna ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har god samarbetsförmåga, är bra på att bygga goda relationer samt har ett praktiskt handlag.. Personliga egenskaper prioriteras högt.

 

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:

• Gymnasieutbildning

• Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

• Goda allmänna IT-kunskaper

• Grundläggande kunskaper i svenska och engelska

• B-körkort

 

Meriterande är om du har certifikat för heta arbeten.

 

Vi ser gärna att du anger om du har en specialisering inom något av följande områden:

• Svetsning, EN 287

• Tig svetsning

• Bågsvetsning, ritningsläsning

 

Vårt arbetssätt, som vi kallar gruppåtagande, innebär att du ges möjlighet att påverka arbetsförhållanden och utveckla vårt sätt att arbeta. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar entusiasm, ansvarstagande och engagemang. För rätt person erbjuder vi omväxlande arbetsuppgifter i en annorlunda och spännande bransch. Vi efterstävar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet mm. 

 

 

Information

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta

Thomas Lindberg, Thomas.Lindberg@boliden.com 

tfn 0910-77 30 00

 

Facklig information

Facklig information lämnas av

Ronnie Allzén, IF Metall

tfn 0910-77 32 85

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt med att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas enligt GDPR och lämnas via ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Emil Lindholm, Human Resources, tfn 0910-77 31 77, E-mail: Emil.Lindholm@boliden.com

 

Vi vill ha in din ansökan senast den 9 oktober 2022

Urval och intervjuer sker löpande

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 9 oktober . Arbetsort : Skelleftehamn . Publicerat : 15 september

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Mekaniker till Fumingverket