Boliden

Elkraftingenjör Sökes till Boliden Rönnskär

Boliden Rönnskär söker nu dig som är elkraftingenjör och vill arbeta i en teknisk och spännande verksamhet. Vi erbjuder en omväxlande nyckelroll med möjligheter att påverka arbetet med verksamhetens kraftdistribution.

 

Som anställd hos oss erbjuds du dessutom goda utvecklingsmöjligheter, mycket bra personalvårdsförmåner, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 


OM FÖRETAGET
Boliden Rönnskär i Skelleftehamn är ett av världens effektivaste smältverk som utvinner metaller ur råvaror från gruvor och olika typer av återvinningsmaterial. Framför allt produceras koppar, guld, silver, bly och zinkklinker. Rönnskär har idag cirka 890 medarbetare.

 

Elavdelningen på Rönnskär består av 59 medarbetare; elektriker, tekniker, chefer och ingenjörer. Vår nuvarande elingenjör närmar sig pension och vi vill hitta dig som över tid ska ersätta rollen.


DINA ARBETSUPPGIFTER
Som elkraftingenjör arbetar du med att stödja vid felsökning och reparation av högspännings- och lågspänningsutrustningar på hela Rönnskärsverken. Du kommer agera expert och delta i projekt vid installation och driftstagning av kraftdistributionsanläggningar. Uppgifterna kan även bestå av att driva individuella projekt. Du stöttar organisationen avseende att vi uppfyller ställda krav från myndigheter och driver utvecklingen av fördelningsnät och utrustningar. Till stor del kommer du även att arbeta med fortsatt utveckling av Rönnskärs framtida planer, specifikt då med kompetens kring kraftdistribution och energianvändning.

 

Tillsammans med teamet ansvarar du för att rutiner och dokumentation följs och är uppdaterade, samt informerar och utbildar resurser inom verksamhetsområdet

 


DIN BAKGRUND/DINA EGENSKAPER
Vi söker dig som är en engagerad person med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har en ingenjörsexamen med elektrisk inriktning samt erfarenhet av högspänning och ställverk. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har goda IT-kunskaper. B körkort är ett krav.

 

Meriterande är om du har:
-Praktisk erfarenhet av utförande på högspänning
-Erfarenhet av arbete mot styrsystem
-El-auktorisation

 

Som person har du goda färdigheter i att kommunicera, bygga relationer samt att samarbeta med andra människor. För att lyckas i jobbet är du noggrann, strukturerad och självgående. Vidare ser vi att du är flexibel och resultatorienterad samt tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du ser utmaningar i ständiga förbättringar.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar Mod, Omsorg och Ansvar. För rätt person erbjuder vi omväxlande arbetsuppgifter i en annorlunda och spännande bransch. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet mm.


INFORMATION OCH KONTAKT
Arbetstid: dagtid
Anställningsform: heltid, tillsvidare
Tillträde: enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2022-05-26
Urval sker löpande

I rollen kan det även bli aktuellt med beredskap och ersätta arbetsledning.

 

Facklig information lämnas av
Joachim Pettersson, Sveriges Ingenjörer, 0910-77 37 45
Unionen Jan-Ove Fahlgren, tel. 0910-77 38 34
Anders Wikström, Ledarna, 0910-77 31 75

I denna rekrytering samarbetar Boliden Rönnskär med Wikan Personal AB.
Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se. Information om tjänsten lämnas av Irma Öhlund, 0910-77 09 83 eller mail
irma@wikan.se

 


OM WIKAN PERSONAL
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 16 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 26 maj . Arbetsort : Skellefteå . Publicerat : 26 april

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Elkraftingenjör Sökes till Boliden Rönnskär