Boliden

Mekaniker

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. I Garpenbergs gruva bryts komplexmalm som innehåller zink, koppar, bly, guld och silver - en metallmix som tillsammans med expertkunnande inom gruvdesign, gruvteknik, anrikningsteknik och en hög grad av teknikutveckling bidragit till en produktivitet i världsklass.

I Garpenberg arbetar cirka 450 personer och verksamheten sysselsätter ytterligare cirka 150 entreprenörer. Boliden är Hedemora kommuns största privata arbetsgivare.


Arbetsuppgifter
Som mekaniker på Fasta Mek arbetar du i huvudsak med förebyggande underhåll och reparationer av fasta anläggningar ovan och under jord. Det förebyggande arbetet kräver att du är uppmärksam och noggrann. Arbete på hög höjd och i schakt kan förekomma. Arbetet sker i team med två personer eller flera vilket ställer krav på god samarbetsförmåga och tydlig kommunikation.

Arbetstiden är dagtid under jord. Beredskap samt skiftarbete under repstopp förekommer. Tillsvidareanställning, men provanställning kan komma att tillämpas.


Utbildning och Kvalifikationer
Vi söker Dig som har gymnasieutbildning; industriprogrammet eller annan gymnasial utbildning som bedöms lämplig. Erfarenhet av mekaniskt arbete och svetsning, samt B-körkort, är krav.

Som person bör du vara ansvarstagande, strukturerad och noggrann. Det är också viktigt att du är skyddsmedveten lugn. Vi ser även gärna att du är en självständig problemlösare som tycker om att vara kreativ i arbetet, samtidigt som du har lätt att kommunicera och samarbeta med andra. Erfarenheter från tung industri och vana att arbeta på höga höjder med fallsele är meriterande, tillsammans med erfarenhet av hydraulik och Heta Arbeten.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet, erfarenheter m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. Boliden Garpenberg är en rökfri arbetsplats.


Upplysningar
För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Michael Eklund, arbetsledare Fasta Mek, tfn 0225-36252.

Facklig information
Facklig information lämnas av IF Metall, tfn 0225-360 33. 

Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan
Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Rebecca Claesson, Human Resources, tfn 0225-369 54. 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

Vi vill ha in din ansökan senast den 6 oktober 2019. Vänta inte med din ansökan då intervjuer kan ske löpande.Boliden producerar metaller som får det moderna samhället att fungera. Vår verksamhet präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle, och vi tillhör de bästa i branschen inom hållbar metallproduktion. Boliden har också en ledande position inom återvinning av förbrukad metall. Lång erfarenhet kombinerad med utveckling av bästa tillgängliga teknik gör att våra gruvor och smältverk är välpositionerade på en utmanande marknad. Boliden har 5 700 medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Irland och en omsättning på 50 miljarder kronor.


Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 6 oktober . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 12 september

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Mekaniker