Boliden

Maskiningenjör till Boliden Garpenberg

Garpenberg

Full time

JOB_009877

 

Har du ett starkt kunnande inom maskinteknik? Vill du ha en roll som expert med inriktning på mekanik? Är du intresserad av att jobba med drivlinor och lager? Vill du var en del av ett team med fokus på framtidens teknikutveckling och ökad driftsäkerhet?

 

Då vill vi veta mer om dig, ansök nu!

 

Beskrivning

Rollen som Maskiningenjör är ny hos, här får du förtroende att driva underhållsanalyser och definiera underhållskrav där utveckling, implementering och förbättringar av gruvans fasta utrustningar och mobila maskiner ingår. Du stöttar organisationen i olika underhållsfrågor och det förekommer kundkontakter både internt och externt. Du agerar som driftstöd till operativa delar av organisationen samt sakkunnighetsstöd/ kravställare i olika typer av projekt där du också ges möjlighet att driva och leda egna projekt.

 

Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen av :

• Bidra till ökad driftsäkerhet genom analys och förbättringar

• Omvärldsbevakning gällande teknikutveckling

• Representera underhåll i olika investeringsprojekt

• Samverka på olika kontaktytor både internt och externt

 

Tjänsten tillhör Teknikavdelningen för underhåll gruva. Placeringen är i Garpenberg med arbete både ovan och under jord. Arbetstiden är dagtid, måndag till fredag. Resor förekommer i tjänsten.  

 

Kvalifikationer

Vi ser fram emot att jobba med dig som bygger goda relationer och samarbetar bra med andra i tvärfunktionella team. Du är driven, engagerad, tar tag i saker och jobbar långsiktigt för att nå resultat, du vill utveckla både utrustning samt arbetssätt. Du gillar att ha många kontaktytor och är en lagspelare med god kommunikativ förmåga och starkt tekniskt intresse och teknikutveckling. Du har viljan att vara med ute i verksamheten men samtidigt trivs du att arbeta med djupa analyser och förbättringsarbeten strategiskt och långsiktigt.

 

Du som söker har:

• Maskiningenjörsutbildning eller annan utbildning vi anser likvärdig

• Erfarenhet från industri, driva förbättringsarbete, systemvana från UH-system samt Office-verktyg

• God kommunikationsförmåga på svenska och engelska i både tal och skrift

• B-Körkort

 

Meriterande är om du har arbetat med att driva projekt. Erfarenhet från UH-system Maximo.

 

Ansök nu

Varmt välkommen att ansöka med ditt CV (på engelska eller svenska) till och med 26 juni 2024. Varje resa på Boliden är unik, hur kommer din se ut?

 

Erbjudande

Boliden är en etablerad arbetsgivare med kollektivavtal och tjänstepension. Vi erbjuder förmåner som flexibla arbetsvillkor, möjlighet till kompetensutveckling, många olika karriärvägar, frisk- och sjukvård. Jobba med oss ​​i en innovativ miljö med mycket kompetens och en företagskultur som kännetecknas av omsorg, mod och ansvar. Vi hjälper gärna till och välkomnar dig till oss!

 

Kontakta oss

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta mig som rekryterande chef Jerker Almgren via mejl till jerker.almgren@boliden.com eller till Petra Sundgren, Sektionschef Underhåll via mejl till petra.sundgren@boliden.com. Vi uppskattar ditt intresse!

 

Frågor om ansökan besvaras av vår Talent Acquisition Partner Janet Werner via mejl till janet.werner@boliden.com.

 

Facklig information får du av Kent Hedin, Ledarna, 0225-369 50, Jacob Wallén, Unionen, 0225-362 62, Giovanni Cibrario, SACO, 70- 225 6753.

 

Läs mer om livet på Boliden: Karriär - Boliden

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 26 juni . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 31 maj

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Maskiningenjör till Boliden Garpenberg