Boliden

Lokalvårdare till Renströmsgruvan, vikariat

Boliden

Part time

JOB_009160

 

Letar du efter ett deltidsjobb som är bra betalt hos en trygg arbetsgivare? Är du noggrann och vill ha ett fritt och omväxlande arbete? Är du nyfiken på att jobba i en gruva?

Då vill vi veta mer om dig, ansök nu!

 

Beskrivning

Som lokalvårdare hos oss i Renströmsgruvan är ditt jobb varierat. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att fylla på förbrukningsmaterial så som sanitetsartiklar och skyddsutrustning. Du städar också våra lunchutrymmen under jord. Nu kanske du funderar hur det är att städa ett lunchrum som är under jord. Jo, det är som att städa ett ovan jord :)

 

Vi ger dig en bra introduktion där du bland annat får lära dig att köra runt och hitta i gruvan. Det är stor frihet i arbetet och du träffar många olika människor.

 

Här deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet Renströmsgruvan ligger 16 km från Boliden.

 

Tjänsten är ett vikariat på 40 procent på dagtid under 2024.

 

Kvalifikationer

Som person är du noggrann, ordningsam och bra på att ta eget ansvar. Du är självgående och även om mycket av jobbet utförs enskilt, är det socialt och du träffar mycket folk. En god samarbetsförmåga och lyhördhet för dina kollegor är en självklarhet.

 

Du har/kan:

• Gymnasieutbildning

• Kommunicera på svenska och gärna på engelska

• Körkort för personbil

 

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Är gruvmiljön ny för dig? Då lär vi upp dig!

 

Ansök nu

Varmt välkommen att ansöka med ditt CV till och med söndag den 7 december 2024. Rekrytering kan ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Varje resa på Boliden är unik, hur kommer din se ut?

 

Erbjudande

Vi hjälper gärna till och välkomnar dig till Boliden. Vi prioriterar att ge våra nya medarbetare en bra onboarding och introduktion till vårt team och företagskultur som kännetecknas av omsorg, mod och ansvar. Du får bra förmåner och goda möjligheter att utvecklas. Jobba med oss på Boliden och hjälp till att bygga framtiden för metaller!

 

Kontakta oss

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta mig som rekryterande chef Fredrik Nilsson, arbetsledare för fasta anläggningar, 070-372 11 52, fredrik.nilsson@boliden.com. Jag uppskattar ditt intresse! Frågor om ansökan besvaras av vår Talent Acquisition Partner Charlotte Lindkvist, 0910-77 33 03. Facklig information får du av IF Metall Boliden 0910-77 41 03.

 

Läs mer om livet på Boliden: Karriär - Boliden

 

Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk i Boliden, och tre närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 650 personer.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 7 december . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 13 mars

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Lokalvårdare till Renströmsgruvan, vikariat