Boliden

Lastbilsmekaniker

Boliden Garpenberg är en gruva i världsklass med ledande teknik där medarbetarna är med och bidrar till en positiv företagskultur och en stark vi-känsla.Vi erbjuder de anställda en trygg och utvecklande arbetsplats med bra arbetstider och villkor. Vill du vara en del av historien och bygga framtidens gruvdrift tillsammans med oss? 

 

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en lastbilsmekaniker till avdelningen för underhåll, mobila maskiner i Garpenbergs gruva. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av reparation och underhåll av lastbilar samt till viss del övriga tunga maskiner. Arbetet utförs till stora delar på våra verkstäder under jord men vissa akuta arbeten görs ute i gruvan. På verkstäderna arbetar du med tvättade maskiner i moderna och välutrustade lokaler.

Arbetet som lastbilsmekaniker sker till stor del enskilt, men arbete i team bestående av två personer förekommer. Som lastbilsmekaniker deltar du även i arbetet med reservdelshantering och övriga förbättringsarbeten.

Tjänsten är en tillsvidare, men provanställning kan komma att tillämpas. Arbetstiden är skiftgång/dagtid under jord.

 

Utbildning och Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad lastbilsmekaniker. Ytterligare krav är att du har en dokumenterad erfarenhet av arbete som lastbilsmekaniker. Vi ser även gärna att du har arbetat med elektronik och har ett intresse för att lära dig mer om detta. Grundläggande kunskaper i svetsning och hydraulik är meriterande så väl som erfarenhet av andra tunga fordon. Maximo eller erfarenhet av annat underhållssystem är meriterande. Ytterligare meriterande är arbete med reservdelshantering.

Personalen i fordonsverkstaden arbetar aktivt med 5S och är delaktiga i förbättringsarbetet för att utveckla verksamheten. Vi fäster stor vikt vid att du är ordningsam, skyddsmedveten och självständig samt att du har lätt för att samarbeta.


Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet, erfarenheter m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. Boliden Garpenberg har en rökfri arbetsmiljö.

 

Upplysningar

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Emma Bjur, arbetsledare tel. 070-266 93 04. 

 

Facklig information

Facklig information lämnas av IF Metall, tfn 0225-360 33.   

 

Ansökan

Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Rebecca Claesson, Human Resources, 0225-36954.


Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

Vi vill ha in din ansökan senast den 16 augusti 2020. 

 

Välkommen till ett spännande jobb!

 


Om företaget

Boliden producerar metaller som får det moderna samhället att fungera. Vår verksamhet präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle, och vi tillhör de bästa i branschen inom hållbar metallproduktion. Boliden har också en ledande position inom återvinning av förbrukad metall. Lång erfarenhet kombinerad med utveckling av bästa tillgängliga teknik gör att våra gruvor och smältverk är väl positionerade på en utmanande marknad. Boliden har 5 700 medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Irland och en omsättning på 50 miljarder kronor.

 

Gruvan i Garpenberg är Sveriges äldsta i drift, med en historia från 375 f.kr. Här bryts komplexmalm som innehåller zink, koppar, bly, guld och silver - en metallmix som tillsammans med expertkunnande inom gruvdesign, gruvteknik, anrikningsteknik och en hög grad av teknikutveckling bidragit till en produktivitet i världsklass. I Garpenberg arbetar cirka 450 personer och verksamheten sysselsätter ytterligare cirka 150 entreprenörer. Boliden är Hedemora kommuns största privata arbetsgivare.

 

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 16 augusti . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 21 juli

Kategorier : Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Lastbilsmekaniker