BAE Systems

Retrofit beredare

BAE Systems Hägglunds AB

BAE Systems Hägglunds i Örnsköldsvik befinner sig i en expansiv fas med anledning av nya affärer. Just nu söker BAE Systems Hägglunds en retrofit beredare. 

Välkommen till en framtid fylld av möjligheter!

 

Din framtida utmaning

Tillsammans med oss kommer du att arbeta i en iterativ miljö, där det ofta sker uppdateringar av till exempel programvara, konstruktionsförändringar eller tillägg i kundbeställningar efter att produkten har levererats. Vi behöver därför planera för uppgraderingar ute hos kund och allt detta kallar vi Retrofit. På vår avdelning är vi två retrofit beredare men nu behöver vi utöka med en ytterligare kollega. Hela avdelningen består idag av ca 40 anställda, samt ett antal konsulter.

 

I arbetsuppgifterna ingår att bereda in punkter som ska införas vid ändringar på redan producerade fordon, vilket kan ske i våra egna verkstäder, men oftast ute hos våra kunder. Du ansvarar för att bereda in punkterna och se till att materialet som ska användas är plockat och levererat till det datum som är inplanerat utifrån upprättade tidsplanen.

 

Den du är

Du behöver ha teknisk kunskap för att kunna förstå och analysera tekniska underlag. Meriterande om du har kännedom om våra produkter.

 

Vi söker dig som vill arbeta i en ledande roll med många kontaktytor där det är viktigt med god kommunikativ förmåga, struktur och systematik. Eftersom vi har internationella kunder och leverantörer behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift. Vi ser gärna att du har kunskap i affärssystem SAP. Det är meriterade om du har kunskap i produktdatabasen PLM Aras, samt även har erfarenhet av ritningsläsning.

 

Vad du blir en del av

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du kommer att få vara med när produkten blir till från idé till dess att den rullar ut till kund. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens & karriärutveckling.

 

Om du inte kan se filmen, klicka på länken: https://youtu.be/sbvv-Jm2PhI

 

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

 

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

 

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se -  www.hogakusten.com/sv

 

Kontaktperson

Har du frågor, är du varmt välkommen att höra av dig till David Stoltz, Chef Produktionsteknik 0660 – 802 75, eller rekryteringskonsult Ola Pettersson, AxÖ Consulting 070 – 377 02 45.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.

 

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100%

Ort

Örnsköldsvik

Län

Västernorrlands län

Land

Sverige

Referensnummer

2023/167

Facklig företrädare

• Patrik Wågström, Unionen, 0660-80112

• Sofie Mäkelä, Akademikerföreningen, 0660-80227

• Juha Körkkö, Ledarna, 0660-80382

Sista ansökningsdag

2023-06-18

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 18 juni . Arbetsort : Örnsköldsvik . Publicerat : 25 maj

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från BAE Systems

Alla jobb hos BAE Systems

Liknande jobb Retrofit beredare