Boliden

Laborant - vikariat

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 650 personer.


Arbetsuppgifter
Vi söker vikarier till Anrikningsverkets drift laboratorium. I tjänsten ingår att utföra analyser för processtyrningen, kvalitetskontroll samt lättare underhåll av instrument. Du förväntas även att bidra till avdelningens utveckling och arbetssätt. Driftlabbet tillämpar arbetsrotation, vilket innebär att du utför alla analyser och har ett nära samarbete med dina kollegor.

Vi erbjuder vikariat med start i januari/februari 2020 fram till årsskiftet 2021, med möjlighet till förlängning.


Utbildning/Erfarenhet
Vi ser att du har minst utbildning på gymnasienivå med naturvetenskaplig inriktning. Meriterande är några års erfarenhet av laborativt arbete och kunskap i kemi. För att lyckas i rollen behöver du vara strukturerad och kvalitetsmedveten. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. Du bör ha ett teknikintresse och behärska svenska och engelska väl i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.


Upplysningar
Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Arbetsledare Erika Dahlberg, erika.dahlberg@boliden.com

Facklig information
Facklig information lämnas av IF Metall Boliden 0910-77 4103. IF Metall Kristineberg 0910-70 5144. 

Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan
Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras, HR, 0910-70 57 70, Lena Drugge, HR, 0910-70 56 09.

Vi vill ha in din ansökan senast den 13 december 2019.Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 5 700 medarbetare och en omsättning på 50 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.


Ansök nu
 

Sista ansökningsdag : Om 17 timmar . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 19 november

Kategorier : Naturvetenskap & Forskning


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Laborant - vikariat