Skanska

Affärsutvecklare till BoKlok i Väst

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien och ansvarar för hela värdekedjan från markanskaffning och produktutveckling ända fram till inflyttning.

 

Som Affärsutvecklare hos oss är du en del av ett engagerat team och ansvarar för att utveckla BoKloks bostadsprojekt i länen Halland, Västra Götaland, Värmland, Örebro och Östergötland.

 

Vi ser möjligheter

 

I din roll som Affärsutvecklare arbetar du tidigt i värdekedjan genom att säkerställa en landbank som möjliggör framtida projekt. Du fungerar som support till att genomföra affärer och kommer främst att driva detaljplaner hos kommuner till färdig detaljplan. Alla planarbeten av mark sker för BoKloks givna produkter i enlighet med vårt koncept, som innehåller både enfamiljshus och flerfamiljshus. Våra kloka hem efterfrågas av både beslutsfattare och kunder - det är därför viktigt att du har med båda perspektiven i det tidiga skedet. Du arbetar över ett geografiskt område som innefattar västra Sverige och österut till Norrköping med viss möjlighet att välja placering i något av våra regionkontor i vår geografi (de flesta av oss sitter i Göteborg). Tillsammans med dina kolleger säkerställer du att vårt marknadsområde har en kontinuerlig pipeline av nya projekt.

 

Etik- och hållbarhetsfrågor står högt på agendan

 

Vi på BoKlok har mycket ambitiösa mål när det gäller etik- och hållbarhetsfrågor, och vi ser också att det är frågor som är allt viktigare för våra kunder. Som affärsutvecklare är det viktigt att vara engagerad i utvecklingen på bostadsmarknaden generellt, och i dessa frågor i synnerhet. Vi vill förstå våra kunder och intressenter för att hjälpa dem att nå sina mål.

 

Som Affärsutvecklare kommer du få en viktig roll i BoKloks framdrift genom att bland annat:

• Ha eget ansvar och självständighet i detaljplaneskeden.

• Medverka i OneSkanska-sammanhang, inom och mellan marknadsområden.

• Säkerställa att affärer och detaljplaner genomförs enligt Skanskas Code of Conduct.

• Arbeta med kommuner för att nå målen med framtagandet av lagakraftvunna detaljplaner.

• Arbeta med framtagning av Genomförandeavtal och andra handlingar.

• Arbeta för att nå uppställda mål avseende antal byggrätter och detaljplaner.

• Bransch- och omvärldsbevakning.

• Upprättande av kalkyler och beslutsunderlag.

 

Om dig

 

Du har en minst 3-årig teknisk eller ekonomisk utbildning kombinerat med minst 5 års erfarenhet av detaljplanearbete. Som person är du affärs- och resultatorienterad. Att vara drivande och strukturerad för att kunna ha många bollar i luften är viktigt. Du är insatt i det kommunala systemet med politiker och kommuntjänstemän och har god förmåga att driva planprocesser samt grundläggande förståelse för BBR och myndighetskrav. Du har kunskap om affärslandskapet i delar av marknadsområdet, och dina personliga egenskaper är nyckeln till att du lyckas i rollen.

 

Du kommer att rapportera till chefen för Marknadsområde Väst.

 

Vill du bli en del av vårt team?

I denna rekrytering samarbetar vi med avancos, ansökan sker via deras hemsida, länk här. För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Christopher Hager, 0700 94 74 94, christopher.hager@avancos.se.

 

Vi hanterar inkomna ansökningar löpande och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. 

 

Additional Information

• Location: Göteborg, Västra Götaland, Sweden

• Additional Locations: Värmland, Sweden; Östergötland, Sweden; Halland, Sweden; Örebro, Sweden

• Schedule: Heltid

• Employee Status: Tillsvidare

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 19 november

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Affärsutvecklare till BoKlok i Väst