Boliden

Kross och bandmekaniker, vikariat

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 600 personer.

Arbetsuppgifter

Service och underhåll av kross och bandserier. Arbetet bedrivs huvudsakligen på vår kross och uppfodringsanläggning under jord. Där kommer du att arbeta med förebyggande underhållsinsatser (reparationer, utbyte av komponenter och rengörning) och åtgärda akuta stopp. Skiftformen är K2, så kallad 7+7, och vikariatet avser ca 6 månader.

Utbildning/Erfarenhet

Du ska ha minst gymnasial utbildning med verkstadsteknisk inriktning eller motsvarande. Erfarenhet från service och underhåll av liknande utrustningar är meriterande. Vi söker dig som kan arbeta självständigt och i grupp där egen initiativförmåga, personligt ansvar för kvalité och prestation är av största vikt. Körkort lägst klass B är ett krav.

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Lars Holmqvist tfn 0910-70 5824


Facklig information

Facklig information lämnas av Bo Karlsson (IF Metall), tfn 0910-77 4103.  

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar både kvinnliga och manliga sökande. Din ansökan med CV lämnar du via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Maria Lagerhielm, Human Resources, tfn 0910-77 40 95

Vi vill ha in din ansökan senast den 19 mar 2018.

 Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Skellefteå

Kategorier : Teknik & Ingenjör Övrigt


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Kross och bandmekaniker, vikariat