Skanska

Service Responsible Fusion PPM sökes till Skanska Sverige IT – Stockholm

Skanska Sveriges IT organisation erbjuder IT-tjänster och support inom Skanska i Sverige, i Norden och globalt. Vårt uppdrag är att säkerställa en robust och säker IT-miljö som stöttar våra verksamheters behov. Vi har kunskapen om våra digitala verktyg och system samt stöttar Skanskas digitala utveckling och innovation.

 

Du kommer att ingå i gruppen Finance and Supply Chain som utifrån verksamhetens behov arbetar med att tillhandahålla rätt lösningar med en effektiv förvaltning. Vi ansvarar för förvaltning och vidareutveckling av de system som stöttar vår verksamhet inom de viktiga basprocesserna Inköp, Finans, Projekt och Tillverkning

 

Nu söker vi dig som brinner för förvaltning. Du drivs av att ständigt utveckla leveransen, men även lösningen i nära samarbete med verksamheten.

 

Vad går jobbet ut på?

I den här rollen är du service responsible (SR) för Oracle Fusion PPM området inom IT förvaltningen. Du ansvarar för att säkerställa och följa upp tjänstens AM leverans i nära samarbete med bland annat vår AM tjänsteleverantör, där all kommunikation sker på engelska.

 

I rollen ingår att identifiera förbättringar och möjligheter till effektivisering både utifrån förvaltnings- och verksamhetsperspektiv. Med en god verksamhetsförståelse i kombination med en djup applikationserfarenhet arbetar du nära våra kunder och kan på ett pedagogiskt sätt förklara IT.

 

Gruppen Du kommer att tillhöra består av fantastiskt engagerade, välkomnande kollegor som alltid har nära till ett skratt och gärna arbetar tillsammans som ett team. De har lång och djup erfarenhet och kompetens, och drivs av att ständigt förbättra både lösning och förvaltning i syfte att hela tiden utveckla stödet till vår verksamhet.

 

Din profil

Du är som person självständig med eget driv och har förmågan att leda andra. Du är lyhörd, en lagspelare och har en hög kommunikations- och samarbetsförmåga med mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

 

Du har minst 6–7 års kvalificerad yrkeserfarenhet av att arbeta med Fusion PPM inom applikationsområdet och med konfiguration av dess funktioner. Du har erfarenhet av förvaltningsledning och en god teknisk förståelse.

 

Det är en fördel om du har erfarenhet från byggbranschen.

 

Ansök senast 24 mars!

Har du några frågor så kontakta gärna rekryterande chef Jessica Axelsson på 010-44 91 582 eller jessica.axelsson@skanska.se

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 24 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 3 mars

Kategorier : Data & IT


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Service Responsible Fusion PPM sökes till Skanska Sverige IT – Stockholm