Boliden

IT Service Manager Workplace

till Boliden

 

Boliden IT utvecklar och levererar IT-tjänster till verksamheten, såsom drift, utveckling och support av IT-system och IT-infrastruktur. Uppdraget är att stödja verksamheten och användarna med en modern och problemfri IT-miljö, som hjälper till att öka effektiviteten och få affärerna att växa. Inom Boliden IT arbetar i dagsläget cirka 110 personer.

 

One Boliden Workplace är Bolidens standardiserade arbetsplatstjänst, som används av 80% av alla anställda inom Boliden Group. Tjänsten innehåller en standardiserad uppsättning datorer, tillbehör och är baserad på Windows 10 och programvarudistribution via MEMCM.

 

 

Arbetsuppgifter

Som Service Manager för One Boliden Workplace kommer du att ansvara för att stödja verksamheten genom att leverera vår standardiserade Workplace Service. Din huvudsakliga uppgift är att se till att vi levererar en säker, aktuell och effektiv tjänst till vår verksamhet.

Till din hjälp att leverera detta har du ett virtuellt team inom Boliden och leverantörer.

 

Vi måste följa Microsofts uppdateringsfrekvens, så en av dina uppgifter är att se till att tjänsten går i rätt takt för att både hantera programuppdateringarna, men viktigast; se till att våra användare följer med oss.

 

Eftersom tjänsten levereras och konsumeras av många olika resurser och roller på olika platser, är samarbete och kommunikation extremt viktigt för att lyckas i rollen. Ditt uppdrag är att se till att alla vet vad som händer, varför och när. Det är också du som ser till att vår tjänst är relevant, följs och ständigt förbättras. Du förväntas att ge support till våra användare, kollegor inom IT och verksamheten.

 

Arbetsuppgifterna varierar över tid, och du förväntas självständigt utföra de uppgifter som krävs för att säkerställa leveransen av tjänsten.

Du kommer att ingå i sektionen End User Experience inom IT Services i Boliden.

 

Boliden IT utvecklar och levererar IT -tjänster till verksamheten, inklusive utveckling, drift och support av IT -system och IT -infrastruktur. Uppdraget är att tillhandahålla tillförlitliga, kostnadseffektiva och säkra IT -tjänster och möjliggöra automatisering och digital affärstransformation.

 

Tjänsten är på heltid och tillsvidareanställning på plats i Boliden. Eftersom företaget har verksamhet på flera platser, krävs resor i tjänsten.

 

 

Utbildning och kvalifikationer

Vi söker dig som har en bakgrund inom Service Management inom stora organisationer. Du måste ha goda kunskaper om Windows 10 och MEMCM (SCCM) och är van att arbeta med processer.

 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, du är drivande, ansvarstagande, lyhörd och strukturerad. Du trivs med att arbeta med kommunikation och förändringsledning. Att ta en ledarroll är naturligt för dig och du är bekväm med att fatta beslut.

 

Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift samt B-Körkort är ett krav. Om du också har kunskaper i Finska, är det meriterande.

 

 

Information

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Manager End User Services Emelie Lundberg +46 70- 511 3230 emelie.lundberg@boliden.com

 

Facklig information

Facklig information lämnas av Andreas Mårtensson (Unionen) +46 910 77 42 39, Holger Rilinger (SACO) +46 910 70 57 59 eller Peter Markström (Ledarna) +46 910 77 40 09.

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar! På Boliden arbetar vi värderingsstyrt i alla led. Våra värderingar: Mod, omsorg och ansvar, genomsyrar hela vår organisation och det dagliga arbetet. Hos oss arbetar alla för att säkerställa en säker och bra arbetsmiljö som är av högsta prioritet.

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Charlotte Lindkvist, Talent Acquisition Partner, 0910-77 33 03.

 

Du är välkommen med din ansökan senast 30 oktober 2021.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 oktober . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 14 oktober

Kategorier : Chef & Ledning Data & IT


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb IT Service Manager Workplace