Boliden

Ingenjör, anläggning

Boliden

Full time

JOB_004611

 

Boliden Gruvors Teknikavdelning söker

Ingenjör, anläggning

 

Vill du utvecklas som anläggningsingenjör, jobba nära tekniken och påverka där det händer? Då vill vi veta mer om dig, ansök nu!

 

På vår teknikavdelning blir du en central resurs för projekten som utförs på våra anläggningar och du har stora möjligheter att påverka projekten, Boliden och branschen. Just nu befinner vi oss i en utvecklingsfas och är därför söker vi dig som vill arbeta inom gruvindustrin.

 

Arbetsuppgifter

I den här rollen arbetar du som tekniskt stöd i projekt ute i våra anläggningar. Din uppgift är att konsultera och hjälpa dem med bland annat tekniska konstruktioner, teknisk dokumentation, samordning av konstruktionsresurser och utredningar. Till exempel innebär det involvering i markbyggnationer vid anläggande av byggnader, vägar, deponier, dammkonstruktioner eller studier för nya gruvområden med omfattande infrastrukturinvesteringar.

 

En annan del i ditt arbete är att hjälpa till vid upphandling av konsulter och entreprenörer eller som expertis för den kompetens vi är i behov av till aktuellt projekt. Du är även delaktig i våra forsknings- och utvecklingsarbeten, samt tar fram tekniska standarder inom Boliden för våra konsulter och entreprenörer.

 

Arbetet omfattar anläggningar och gruvor i Sverige så som Aitik, Garpenberg och Bolidenområdet, men även Tara på Irland samt Kevitsa i Finland. Det innebär att du någon gång i månaden får möjligheten att resa till någon av våra anläggningar för att bistå i projekt där just din kompetens behövs.

 

Tjänsten är stationerad i Boliden. Beroende på boendeort kan alternativ stationering bli aktuellt.

 

Vi söker dig

Vi ser fram emot att jobba med dig gillar teamwork eftersom det är en central del i den här rollen. Du tycker om att skapa ordning och struktur tillsammans med andra. Du är målmedveten och strävar alltid efter att leverera utefter uppsatta deadlines, samtidigt som du är lösningsorienterad och gärna tar hjälp av kollegor när du stöter på problem längs vägen.

 

Du har/kan:

• Ingenjörsutbildning

• Arbetat som konsult eller entreprenör och hunnit få några års erfarenhet. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom mark- och anläggningsbyggnation.

• Du kan kommunicera väl både muntligt och skriftligt på svenska och engelska, då du kommer att träffa branschkollegor både inom och utanför Sverige.

• Du har B-körkort.

 

Det viktigaste för oss är inte exakt var du förvärvat dina kunskaper – vi föredrar att fokusera på vem du är, din kompetens och dina ambitioner att utvecklas tillsammans med oss inom Boliden.

 

Ansök nu!

Varmt välkommen att ansöka med ditt CV till och med söndag den 8 oktober 2023. Varje resa på Boliden är unik, hur kommer din se ut?

 

Vi erbjuder dig

Boliden är en etablerad arbetsgivare med kollektivavtal och tjänstepension. Vi erbjuder förmåner som flexibla arbetsvillkor, möjlighet till kompetensutveckling, många olika karriärvägar, frisk- och sjukvård. Jobba med oss i en innovativ miljö med mycket kompetens och en företagskultur som kännetecknas av omsorg, mod och ansvar. Vi hjälper gärna till och välkomnar dig till oss.

 

Vår förhoppning är att våra medarbetare ska stanna länge hos oss och därför är vi noga med att satsa på dem som har utvecklingsambitioner. Om du är en person som på sikt vill ta dig an ett större ansvar i din roll har du goda möjligheter att få göra det här.

 

Vill du veta mer?

Kontakta mig som rekryterande chef, Per Boström, sektionschef Civil & Construction, 070-203 90 44, per.bostrom@boliden.com.

Frågor om din ansökan besvaras av Talent Acquisition Partner Charlotte Lindkvist, 0910-77 33 03. 

Facklig information får du av Ditte Möller Lasskogen, SACO, 0910-70 42 40, Andreas Mårtensson, Unionen, 070-541 83 93 eller Peter Markström, Ledarna, 0910-77 40 09.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 8 oktober . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 12 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Ingenjör, anläggning