Boliden

Projektledare

Boliden Rönnskär i Skelleftehamn är ett av världens effektivaste smältverk som utvinner metaller ur råvaror från gruvor och olika typer av återvinningsmaterial. Framförallt produceras koppar, guld, silver, bly och zinkklinker. Rönnskär har idag cirka 890 medarbetare.

 

 

Arbetsuppgifter

Avdelningen Projekt & Kvalitet arbetar med styrning och samordning av projekt på Rönnskärsverken. 

 

Som projektledare arbetar du med att leda och organisera främst teknikprojekt på Rönnskär. Du tjänstgör som BAS-P och BAS-U (arbetsmiljösamordningsansvarig) i projekt. Du hanterar inköp av utrustning och engineeringuppdrag, ekonomisk budgetering och uppföljning av projekt.  Du sköter också tidsplanering och samordning av projekt. Arbetet är av både operativ och planerande karaktär.  

 

 

Utbildning/Kvalifikationer

Du har flerårig vana av arbete i teknikprojekt. Vi arbetar med Tietos projektstyrningssystem Praktisk Projekt Styrning varför vana från arbete med detta eller annat projektstyrsystem är en merit. Du har kompetens att arbeta som BAS-P och BAS-U, vana av inköp och affärsförhandlingar samt ekonomisk styrning och uppföljning i projekt.

 

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:

• Teknisk högskoleutbildning (maskiningenjör eller motsvarande) eller gymnasieutbildning med lång erfarenhet av projekt och projektledningsarbete

• Några års erfarenheter av liknande arbete, gärna inom tung industri.

• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav

• Goda IT-kunskaper

• B-körkort

 

Meriterande:

• Erfarenhet att arbeta i MS Project.

• Kunskap om och erfarenhet av kontrakts- och leveransbestämmelser typ NLM och ABK.

• Kunskap om och erfarenhet av LEAN-arbete samt kvalitetsutveckling.

• Erfarenhet/kunskaper runt statusbedömningar och investeringsberäkningar för infrastruktur som t.ex. ledningsnät i mark, fastigheter, trycksatta anordningar m.m.

 

 

Information

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta

Urban Walter, Urban.Walter@boliden.com

tfn 0910-77 30 00

 

Facklig information

Facklig information lämnas av

Joachim Pettersson, Sveriges Ingenjörer, 0910-77 37 45

Mikael Norrby, Unionen, 0910-77 37 76

Anders Wikström, Ledarna, 0910-77 31 75

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt med att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas enligt GDPR och lämnas via ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Emil Lindholm, Human Resources, tfn 070-810 93 04, E-mail: Emil.Lindholm@ext.boliden.com

 

Vi vill ha in din ansökan senast den 23/2 2020


Boliden producerar metaller som får det moderna samhället att fungera. Vår verksamhet präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle, och vi tillhör de bästa i branschen inom hållbar metallproduktion. Boliden har också en ledande position inom återvinning av förbrukad metall. Lång erfarenhet kombinerad med utveckling av bästa tillgängliga teknik gör att våra gruvor och smältverk är väl positionerade på en utmanande marknad. Boliden har 5 700 medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Irland och en omsättning på 50 miljarder kronor.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Rönnskär . Publicerat : 3 februari

Kategorier : Inköp Projektledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Projektledare