Boliden

HR-Generalist med inriktning kompetensförsörjning

till Rönnskär

 

Boliden Rönnskär i Skelleftehamn är ett av världens effektivaste smältverk som utvinner metaller ur råvaror från gruvor och olika typer av återvinningsmaterial. Framförallt produceras koppar, guld, silver, bly och zinkklinker. Rönnskär har idag cirka 890 medarbetare.

 

 

Arbetsuppgifter

Befattningsbeskrivningen som HR-generalist med inriktning utbildning och kompetensförsörjning är under uppbyggnad och det finns goda möjligheter att själv vara delaktig i utformningen av denna roll. Som HR-generalist på Boliden Rönnskär erbjuds du en arbetsplats där du får möjlighet att arbeta under stor frihet och eget ansvar. Utöver detta får du som anställd bra personalvårdsförmåner, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

En viktig uppgift för HR-generalisten som arbetar med inriktning mot utbildning och kompetensförsörjning kommer att bli att driva Boliden Rönnskärs kompetensförsörjning och arbetsgivarvarumärkesarbete framåt.

 

Arbetet innebär bland annat att ha kontakt med utbildningsföretag, hålla i studiebesök, vara aktiv och synlig på mässor, ha skolkontakter, planera utbildningar utifrån verksamhetens behov, utveckla interna processer, hantering av examensarbetare, praktikanter, introduktion av nyanställda.

 

Vidare innebär arbetet interna kontakter med chefer, arbetsledare och medarbetare samt alla fackliga organisationer i syfte att stötta, rådgöra och utföra olika HR-relaterade arbetsuppgifter.

 

Som HR-generalist med inriktning utbildning kommer du att ingå i samordningsgrupp och utveckla samarbetet kring utbildningar mellan Boliden Rönnskär och Boliden Gruvor.

 

 

Utbildning/Kvalifikationer

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom relevant område alternativt att du förvärvat motsvarande kompetens på annat sätt. Vi ser även att du har några års erfarenhet av kvalificerat och brett HR-arbete. Du har ett intresse för employer branding och kompetensutveckling och har den energi och kraften om krävs för att driva detta arbete framåt.

 

Som HR-generalist kommer du att ha många kontaktytor både internt och externt, det är därför viktigt att du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra. För denna typ av roll krävs det att du har ett självförtroende som visar sig genom en trygg och förtroendeingivande framtoning. Rätt person för denna roll är administrativ, har ett strukturerat arbetssätt och har goda IT-kunskaper. Personliga egenskaper värderas högt.

 

Mycket goda svenska språkkunskaper samt att du behärskar engelska i tal och skrift är ett krav, Samt att du har B-körkort.

 

 

Information

I denna rekrytering samarbetar Boliden Rönnskär med Wikan Personal AB.

Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se

Information om tjänsten lämnas av Ellen Berg, Wikan Personal 0910-770985 alt. ellen@wikan.se

 

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta

Kim Bodén, Kim.Bodén@boliden.com

tfn 0910-77 30 00

 

Facklig information

Facklig information lämnas av

Joachim Pettersson, Sveriges Ingenjörer, 0910-77 37 45

Mikael Norrby, Unionen, 0910-77 37 76

Anders Wikström, Ledarna, 0910-77 31 75

Johan Vidmark (IF Metall), 0910-77 32 85

 

Välkommen till ett spännande job!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt med att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. 

Ansökan skickas in på Wikan.se

Vi vill ha in din ansökan senast 26 November 2020

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 26 november . Arbetsort : Rönnskär . Publicerat : 13 november

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb HR-Generalist med inriktning kompetensförsörjning