Skanska

Arbetsledare Hus Syd - Helsingborg

Vill du vara med och utveckla Helsingborg tillsammans med ett företag som bygger med hållbarhet och säkerhet i fokus? Som medarbetare på Skanska får du vara med och bidra till ett bättre samhälle. Vi bygger bostäder och fastigheter för framtiden. Inom Skanska finns stora utvecklingsmöjligheter och den främsta tillgången är våra kompetenta medarbetare.

 

Distrikt Helsingborg befinner sig i en expansiv fas med många spännande projekt såsom Prisma som är ett stort kontorsprojekt. I orderstocken har vi bland annat också nyproduktion av ett äldreboende samt etapp III av Grönkulla som är ett ROT-projekt. Vi söker nu förstärkning i form av en arbetsledare till vårt framgångsrika team.

 

Vi söker en erfaren arbetsledare som är spindeln i nätet på byggarbetsplatsen

 

Som arbetsledare hos oss är du dagligen ute i produktion och ansvarar för att planera och leda arbetet. Med ditt engagemang och goda förmåga att se och motivera kollegorna skapar du rätt förutsättningar för projektet. Tillsammans med kollegor och entreprenörer hittar du de bästa lösningarna för att driva projektet inom ramen för kvalitet, tid och ekonomi.

 

Förutom att ha daglig kontakt med produktionschefen och arbetslaget kommer du bl. a att ha täta kontakter med underentreprenörer, våra beställare och leverantörer.

 

Vi söker dig som vill vara med att vara där allt händer!

 

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av arbetsledarrollen och då främst från husproduktion. Vi ser att du har stor kunskap inom branschen och att du är en trygg och tydlig ledare. En bakgrund som yrkesarbetare är meriterande då rollen kräver god teknisk kunskap.

 

Eftersom en stor del av arbetet består av att samordna och planera utgår vi från att du är en strukturerad person som tycker om att hitta lösningar. Vidare är du en person som ser möjligheter och är inriktad på att finna de rätta lösningarna i projekten och få dina medarbetare att arbeta mot gemensamma mål. Framförallt är det viktigt att du som ledare är engagerad och har förmågan se och ta tillvara på den yrkeserfarenhet som finns hos dina medarbetare.

 

Då du även arbetar med att beställa in varor och betala fakturor är det viktigt att du känner dig trygg i att arbeta med siffror och digitala verktyg.

 

Din ansökan

 

Skicka din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post.

 

Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Anders Paulander 010-448 37 71. eller HR generalist Georg Espmarker, 010-449 04 49.

 

Ansök idag eller senast 26 september 2019.

 

Välkommen till Skanska!

 

 

Additional Information

  • Location: Helsingborg, Skåne, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 26 september . Arbetsort : Helsingborg . Publicerat : 30 augusti

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare Hus Syd - Helsingborg