Boliden

HMS-samordnare

Renström

Full time

JOB_006204

 

Vill du jobba med hälsa, miljö och säkerhet i den gröna omställningen? I en organisation som sätter människan i centrum, säkerheten först och som satsar på hållbarhet.

Då vill vi veta mer om dig, ansök nu!

 

Arbetsuppgifter – Koordinera och utveckla HMS

Som HMS-samordnare för Renströmsgruvan inom Boliden får du förtroende för att koordinera och utveckla vårt arbete med hälsa, miljö och säkerhet. Du kommer att jobba i team nära teamets manager och med ett par skyddsarbetare som närmaste kollegor. Det finns mycket kunskap i teamet om arbetsuppgifterna. Tillsammans stöttar vi verksamhetens olika avdelningar i säkerhetsfrågor som handlar om bland annat arbetshygieniska mätningar, kemikaliehantering, riskanalyser med mera.

 

Du får jobba med:

• Förebyggande arbete inom säkerhet och ge råd till verksamheten

• Utföra ronderingar och utredningar

• Utföra arbetsmiljömätningar och skriva rapporter

• Riskbedömningar och konsekvensanalyser

• Utveckla arbetssätt och hålla interna utbildningar

 

Det här är en tjänstemannatjänst med arbetstid på dagtid. Vi är placerade i Renström med kontor ovan jord och en del arbetsmoment som utförs under jord. Renström är en del av Bolidenområdet och vi har en nära dialog med övriga gruvor här.

 

Kvalifikationer – Vi söker dig

Vi ser fram emot att jobba med dig som är trygg i din kompetens, bygger förtroenden och samarbetar bra med andra på bredden. Du kan prioritera vad som är viktigt, prata om säkerhetsfrågor på ett omsorgsfullt och konstruktivt sätt och bidra till nya ansvarsfulla sätt att jobba på.

 

Du har:

• Personliga egenskaper för rollen

• Förmåga att kommunicera på svenska och engelska

• Förmåga att arbeta digitalt och skriva rapporter

• Körkort för personbil

 

Det är meriterande med relevant utbildning, men inget krav. Erfarenhet av arbete underjord är också meriterande. Vi söker dig med kompetenser som matchar för rollen!

 

Ansök nu

Varmt välkommen att ansöka med ditt CV och några få klick, till och med söndag 26 februari 2023.

Vi kan kalla till intervjuer under ansökningstiden så skicka in din ansökan redan idag.

Varje resa på Boliden är unik, hur kommer din se ut?

 

Vi erbjuder dig

Boliden är en etablerad arbetsgivare med kollektivavtal och tjänstepension. Vi erbjuder förmåner som flexibla arbetsvillkor, möjlighet till kompetensutveckling, många olika karriärvägar, frisk- och sjukvård. Jobba med oss ​​i en innovativ miljö med mycket kompetens och en företagskultur som kännetecknas av omsorg, mod och ansvar. Vi hjälper gärna till och välkomnar dig till oss!

 

Mer information – Läs mer och kontakta oss

Renström är Sveriges djupaste gruva och finns här i Bolidenområdet. Boliden ligger naturnära med gruvan runt hörnet och pendlingsavstånd till i kommunens centralort Skellefteå. Här erbjuds du en hållbar plats för en bättre vardag.

 

Läs mer om vårt arbete med hållbarhet och hälsa, miljö och säkerhet här Hållbarhet - Boliden, om Bolidenområdet här Bolidenområdet - Boliden och Skellefteå kommun här Skellefteå kommun - Skellefteå kommun (skelleftea.se).

 

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta mig, Frida Boström, Sektionschef HMSQ, 070 – 401 12 71, frida.bostrom@boliden.com. Jag uppskattar ditt intresse!

 

Frågor om ansökan besvaras av vår Talent Acquisiton Partner Terese Lindholm på 070 – 508 69 43.

 

Facklig information får du av Ditte Möller Lasskogen, SACO, 0910-70 42 40, Andreas Mårtensson, Unionen, 070-541 83 93 eller Peter Markström, Ledarna, 0910-77 40 09.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 26 februari . Arbetsort : Renström . Publicerat : 13 januari

Kategorier : Säkerhet & Skydd Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb HMS-samordnare