Boliden

Gruvservicearbetare

Garpenberg

Full time

JOB_009691

 

Arbetsuppgifter

Som gruvarbetare arbetar du nära produktionen under jord. I arbetsuppgifterna ingår framtagning och förberedelser av luft, vatten och ventilation.

 

Tjänsten är tillsvidare med tillträde efter överenskommelse. Arbetstiden är skiftgång 7/7 dag och natt under jord. Provanställning kan komma att tillämpas.

 

Utbildning/Erfarenhet

Du som söker har gymnasieutbildning med relevant inriktning, gärna med inriktning bygg/anläggning eller industri. Du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift och B-körkort är ett krav. Vid anställningens start ska du ha fyllt minst 18 år. Det är meriterande om du har en- eller flera av följande:

 

• Förarbevis för mobil arbetsplattform

• Fallskydd

• Heta arbeten

 

Vi söker dig som är intresserad av att lära dig nya saker och är driven. Du trivs att samarbeta med kollegor, men även att arbeta självständigt. Noggrannhet och säkerhet kommer naturligt för dig, både när det gäller dig själv och kollegor. Som person är du ansvarstagande, lösningsorienterad och är inte rädd att ta initiativ.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; Omsorg, Mod och Ansvar. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

Boliden Garpenberg har en rökfri arbetsmiljö. Boliden har även nolltolerans mot alkohol och droger. Innan erbjudande om anställning måste slutkandidaten genomgå en obligatorisk hälsokontroll där alkohol- och drogtest ingår.

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Arbetsledare Gruvservice:

Anders Holmström, tfn 070-276 60 97

Björn Eriksson, tfn 070-262 14 04

 

Facklig information

IF Metall, Ulf Gustafsson 0225-360 33

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök nu” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb.

 

Frågor angående din ansökan besvaras av HR-Generalist Emmie Brandt tfn 070-219 05 26 eller emmie.brandt@boliden.com

 

Sista ansökningsdag är 26 maj 2024

Urval och intervjuer sker löpande. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan då tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 26 maj . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 29 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Gruvservicearbetare