Boliden

Gruvservicearbetare

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. I Garpenbergs gruva bryts komplexmalm som innehåller zink, koppar, bly, guld och silver - en metallmix som tillsammans med expertkunnande inom gruvdesign, gruvteknik, anrikningsteknik och en hög grad av teknikutveckling bidragit till en produktivitet i världsklass. 

I Garpenberg arbetar cirka 450 personer och verksamheten sysselsätter ytterligare cirka 150 entreprenörer. Boliden är Hedemora kommuns största privata arbetsgivare.


Arbetsuppgifter
Som gruvservicearbetare arbetar du nära produktionen under jord, arbetsuppgifterna innefattar bl.a. framdragning och förberedelser av luft, vatten och ventilation. Montering av fläktar, vattenundanhållning och övriga mediajobb i gruvan förekommer.

Arbetstiden är skiftgång, alternativt dagtid under jord. Tjänsten avser en tillsvidareanställning, provanställning kan dock komma att tillämpas. 


Utbildning och Kvalifikationer
Du har gymnasiekompetens, med inriktning bygg/anläggning eller industri. Erfarenhet från arbeten inom bygg/anläggning eller industri kan anses likvärdigt och är i övrigt meriterande. B-körkort är ett krav. Meriterande är förarbevis för mobil arbetsplattform, Hydrema och även BK 08 och heta arbeten.

För att lyckas i arbetet bör du ha lätt för att lösa problem där de uppstår och vara praktiskt lagd. Du bör även ha ett servicetänk och kunna se till helheten i produktionen. Arbetsgruppen består av fem personer och för att den ska fungera är det viktigt att samtliga kan arbeta självständigt men också fungera bra i kommunikation och samarbete mot övriga i gruppen samt mot övrig personal i gruvan. 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet, erfarenheter m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. Boliden är en rökfri arbetsplats.


Upplysningar
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Arbetsledare, Björn Eriksson, 0225-360 41.


Facklig information
Facklig information lämnas av IF Metall, tfn 0225-360 33. 


Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!


Ansökan
Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Ansök via Bolidens intranät (Jag och mitt jobb/Jag vill.../Hitta lediga jobb) eller via vår hemsida www.boliden.com (Karriär/Lediga Jobb). Har du frågor om ansökan kontakta Rebecca Claesson, 0225-369 54 eller Henrik Norgren, 0225-360 16.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

Sista ansökningsdatum är den 11 augusti 2019.Boliden producerar metaller som får det moderna samhället att fungera. Vår verksamhet präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle, och vi tillhör de bästa i branschen inom hållbar metallproduktion. Boliden har också en ledande position inom återvinning av förbrukad metall. Lång erfarenhet kombinerad med utveckling av bästa tillgängliga teknik gör att våra gruvor och smältverk är välpositionerade på en utmanande marknad. Boliden har 5 700 medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Irland och en omsättning på 50 miljarder kronor.Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 11 augusti . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 27 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Gruvservicearbetare