Boliden

Gruvbyggare

till Renströmsgruvan

 

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 650 personer.

 

 

Arbetsuppgifter

Huvudsakligen arbete på utbyggnad av media nät, vattenundanhållning, ventilation och andra anläggningsarbeten under jord. Här ingår också ansvaret för viss detaljplanering av den egna verksamheten, utgående från gruvans långsiktiga plan. Tjänsterna är en fast anställning med skiftgång K2, så kallad 7-7.

 

 

Utbildning/Erfarenhet

Du ska ha gymnasial utbildning, gärna inom bygg- och anläggning. Du bör ha erfarenhet av formsättning/gjutning, armering, plastsvetsning och kunna hantera svets och gas. Kunskap om tryckkärl och rör gärna dokumenterat och eller kunskap om ventilations arbeten inom industri eller gruva.

 

Viktigt är en god bredd i dina kunskaper och erfarenheter och att du har en god inställning till säkerhet, vilket behövs för att kunna lösa de flesta förekommande problem och uppgifter inom området gruvbyggnad/service.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Arbetsledare Bo Renström, 0910-70 5139 bo.renstrom@boliden.com

 

Facklig information

Facklig information lämnas av IF Metall Boliden 0910-77 4103. IF Metall Kristineberg 0910-70 5144. 

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Viktor Asplund, HR, 070-601 69 18 Maria Lagerhielm, HR, 0910-77 40 95

 

 Vi vill ha in din ansökan så snart som möjligt då ansökningarna hanteras löpande, dock senast den 30:e September 2020.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Renström . Publicerat : 27 augusti

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Gruvbyggare