Boliden

Elektriker till Renströmsgruvan

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 650 personer.

 

 

Arbetsuppgifter

Vi söker nu Elektriker till El-avdelningen i Renströmsgruvan. Arbetsuppgifterna är utvecklande och varierande och omfattar nyinstallation, felsökning och servicearbeten på fasta anläggningar och mobila maskiner.

 

Du kommer att arbeta i team tillsammans med erfarna elektriker inom området, där du får möjlighet att lära och bidra till det fortsatta arbetet. Du kommer att arbeta självständigt i nära samarbete produktionen och andra delar av organisationen.

 

Arbetet sker både ovan jord och under jord. Skiftformen är K2, så kallad 7+7. I befattningen kan det förekomma beredskapstjänstgöring.

 

 

Utbildning/Erfarenhet

För tjänsten söker vi dig som har gymnasieutbildning med elteknisk inriktning eller motsvarande.

 

Som person är du noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du är van att arbeta självständigt samtidigt som du är en lagspelare som gillar att arbeta team. Du är med och bidrar till ett kreativt och lösningsorienterat arbetsklimat tillsammans med dina kollegor. Att leverera en god service i hög kvalitet till organisationen är en drivkraft hos dig.

 

B-körkort är ett krav i tjänsten.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; Mod, omsorg och ansvar. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta El-ansvarig Ola Nordberg, ola.nordberg@boliden.com

 

Facklig information

Facklig information lämnas av IF Metall Boliden 0910-77 4103. IF Metall Kristineberg 0910-70 5144. 

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Ansökan sker via länk i annons. För mer information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig Talent Acquisition Partner Emma Alexandersson på emma.alexandersson@boliden.com. Då urval kan komma att ske löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 2021-10-30.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 oktober . Arbetsort : Renström . Publicerat : 1 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Elektriker till Renströmsgruvan