Boliden

FU-mekaniker till Anrikningsverket

Garpenberg

Full time

JOB_007668

 

Är du teknikintresserad och vill arbeta med förebyggande underhåll på processutrustning? Vill du arbeta i ett av världens mest moderna Anrikningsverk med mycket samlad kunskap och möjligheter till kompetensutveckling?

Då vill vi veta mer om dig, ansök nu!

 

Arbetsuppgifter

Som FU-mekaniker får du delta i att utveckla underhållet i vårt Anrikningsverk. Utrustningen består bland annat av kvarnar, pumpar, bandtransportörer och flotationsapparater där stora delar är automatiserat. Du har ett område där du ansvarar för att underhålla och utveckla underhållet mot en driftsäker anläggning med hjälp av planerat UH, tillståndskontroller och periodiska utbyten. Du bereder och planerar dina arbeten och samarbetar tvärfunktionellt dagligen med t.ex. drift och projekt. Vibration- och smörjsystemet är exempel på system som en FU-mekaniker ansvarar för.

 

Vår process är teknikintensiv och har hög automationsgrad vilket ger spännande utmaningar och utvecklingsmöjligheter. Dagligen används vårt underhållssystem Maximo där FU-mekanikerna arbetar aktivt med arbetsorder, FU, reservdelar och stöttar övriga i systemet.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning ovan jord. Provanställning kan komma att tillämpas. Arbetstiden är dagtid, beredskap ingår i tjänsten.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig med intresse att utveckla förebyggande underhåll och du drivs av att arbeta planerat. Du trivs med att använda system för att dokumentera och analysera data. Du tycker om att ta ansvar, är säkerhetsmedveten och hjälper gärna andra. Du är bra på att samarbeta men trivs även med att arbeta individuellt.

 

Vi söker dig som har utbildning eller kunskap inom underhåll (t.ex. mek, industri, hydraulik osv). Du har erfarenhet av förebyggande underhåll, arbete i underhållssystem, gärna i Maximo, samt vana att arbeta med förbättringar. B-körkort är ett krav.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor som berikar vår verksamhet och vi eftersträvar mångfald i bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet bland våra medarbetare. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

Boliden Garpenberg har en rökfri arbetsmiljö. Boliden har även nolltolerans mot alkohol och droger. Innan erbjudande om anställning måste slutkandidaten genomgå en obligatorisk hälsokontroll där alkohol- och drogtest ingår. 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar lämnas av Malin Gidlöv, underhållschef, 070-28 23 259.

 

Facklig information

Facklig information lämnas av Ulf Gustafsson, IF Metall, 0225-360 33.

 

Ansökan

Har du frågor om ansökan kontakta Emma Svensson, HR, 070-219 41 69.

 

Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag är den 1 oktober 2023.

Vänta dock inte med din ansökan, intervjuer sker löpande och urval kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 1 oktober . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 30 augusti

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb FU-mekaniker till Anrikningsverket