Boliden

Förrådschef

Arbetsuppgifter

Som förrådschef är du en nyckelperson för att säkerställa support till verksamheten i Aitik inom ditt ansvarsområde, som består av förråd samt lokalt operativt inköp. I din roll företräder du arbetsgivaren och leder och utvecklar verksamheten samt medarbetarna inom ditt område. Du arbetar aktivt med att utveckla organisation och arbetsmetoder genom att uppmuntra samarbete, delaktighet och kunskapsspridning, samt bedriver ett aktivt arbetsmiljöarbete. Du har personalansvar för förrådsarbetare, förrådstekniker samt lokala inköpare, totalt 16 medarbetare. 

Tjänsten är direkt underställd sektionschefen för Service. Arbetet är förlagt till kontorstid och tjänsten avser en tillsvidareanställning. Resor förekommer i tjänsten

 

 

Utbildning/Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant högskole- eller gymnasiekompetens kombinerat med flerårig erfarenhet från branschen. Har du tidigare erfarenhet av arbetsledning och/eller förrådsverksamhet, är det meriterande. Likaså om du har kännedom om underhållsystemet Maximo. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift. B-körkort krävs för tjänsten. 

För att lyckas i rollen som förrådschef är du positiv, initiativtagande, lyhörd och har en personlighet präglad av integritet. Du har ett systematiskt, objektivt arbetssätt och motiveras av att utveckla medarbetare och verksamheter. Du har en naturlig förmåga att påverka och skapa engagemang hos såväl enskilda individer som hos grupper, likväl som att arbeta självständigt. Du är serviceinriktad och har ekonomiskt helhetstänkande samt erfarenhet av branschanpassade förråds applikationer.  

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av sektionschef Pär Gustavsson tfn 0970-72 91 28.

 

 

Facklig information

Anders Johansson Ledarna tfn 0970-72 95 63, Anders Karlsson Unionen tfn 0970-72 92 69, Peter Karlsson SACO tfn 0970-72 93 71.

 

 

Ansökan

Frågor angående din ansökan besvaras av HR-generalist Kerstin Bergdahl 0970-72 96 70 eller Anna Nåman 0970-72 90 28. 

Sista ansökningsdatum är 31 juli 2018. 

Kontakt från rekryterings- och bemannningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva. 

 

 

 

 

 Ansök nu

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 juli . Arbetsort : Aitikgruvan

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Förrådschef