Boliden

Fordonsmekaniker under jord för tillsvidareanställning

Garpenberg

Full time

JOB_005526

 

Boliden Garpenberg är en gruva i världsklass med ledande teknik där medarbetarna är med och bidrar till en positiv företagskultur och en stark vi-känsla. Vi erbjuder de anställda en trygg och utvecklande arbetsplats med bra arbetstider och villkor. Årsproduktionen är 2022 planerad till 3,2 Mton malm.

 

Vill du vara en del av historien och bygga framtidens gruvdrift tillsammans med oss? Vi söker nu fordonsmekaniker för tillsvidareanställning och visstidsanställningar.

 

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu tre fordonsmekaniker till vår avdelning för underhåll, mobila maskiner i Garpenbergs gruva. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av reparation och underhåll av våra mobila maskiner, vilket även inkluderar lastbilar. Arbetet utförs till stora delar på våra verkstäder under jord men vissa akuta arbeten görs ute i gruvan. På verkstäderna arbetar du med tvättade maskiner i moderna och välutrustade lokaler.

 

Arbetet sker till stor del i ett team bestående av två personer vilket ställer krav på förmåga att kunna arbeta i grupp, men även ensamarbete förekommer. Som fordonsmekaniker deltar du även i arbetet med reservdelshantering och övriga förbättringsarbeten och strategiskt arbete.

 

Tjänsterna är tillsvidareanställningar. Arbetstiden är dagtid/skiftgång under jord.

 

Din utbildning och kvalifikationer

Personalen i fordonsverkstaden arbetar aktivt med 5S och är delaktiga i förbättringsarbetet för att utveckla verksamheten. Vi fäster stor vikt vid att du är ordningsam, skyddsmedveten och självständig samt att du har lätt för att samarbeta.

 

Vi söker dig med gymnasieutbildning med teknisk inriktning och erfarenhet av underhållsarbete inom industrin. Det är en fördel att ha erfarenhet av arbete som mekaniker av tunga fordon.

 

Det är meriterande om du har:

• Goda kunskaper om elektronik samt grundläggande kunskaper i hydraulik och svetsning.  

• Erfarenhet av Maximo eller av annat underhållssystem.

• Arbetat med reservdelshantering och med strukturerat förbättringsarbete.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor som berikar vår verksamhet och vi eftersträvar mångfald i bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet bland våra medarbetare. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

Boliden Garpenberg har en rökfri arbetsmiljö. Boliden har även nolltolerans mot alkohol och droger. Innan erbjudande om anställning måste slutkandidaten genomgå en obligatorisk hälsokontroll där alkohol- och drogtest ingår. 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar lämnas av arbetsledarna Sami Ilbäcks, sami.ilbacks@boliden.com, 070-240 74 67 och Björn Carlsson, bjorn.carlsson@boliden.com, 070-710 39 18.

 

Facklig information

Facklig information får du av Ulf Gustafsson, IF Metall, 0225-360 33.

     

Ansökan

Har du frågor om ansökan kontakta Johanna Sandberg Kehrein, HR, johanna.sandbergkehrein@boliden.com.

 

Välkommen med din ansökan senast 15 december 2022.

Vänta dock inte med din ansökan, intervjuer sker löpande och urval kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 december . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 15 november

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Fordonsmekaniker under jord för tillsvidareanställning