Boliden

Enhetschef PC Koppar

Vi söker en Enhetschef

 

Rönnskär i Skelleftehamn är ett av världens mest effektiva kopparsmältverk. Anläggningen tar emot leveranser av koppar- och blykoncentrat från våra egna gruvor, samt från externa leverantörer. Tack vare investeringar och vidareutveckling av kaldotekniken är smältverket idag världsledande på återvinning av elektronik. Från dessa material utvinns främst koppar, guld och silver. Rönnskär är vår största produktionsenhet och en av de största privata arbetsgivarna i regionen. Produktionssektionen PC koppar drift innefattar ca 170 medarbetare och söker nu en Enhetschef till bevakningsområde CMA (custom made anodes) och anodkvalité.

 

Arbetsuppgifter

 

Som Enhetschef är din huvudarbetsuppgift att ansvara för din grupp, 10 medarbetare, samt leda och verkställa den dagliga verksamheten på bevakningsområdet. Som enhetschef samarbetar och planerar du för att optimera vår produktion och process tillsammans med kollegor, medarbetare och stödfunktioner. Du ansvarar också för personalplanering, arbetssätt, rehabilitering, utvecklingssamtal och kompetensutveckling. Du kommer aktivt att delta i vårt förbättringsarbete och driva utvecklingsfrågor tillsammans med dina medarbetare.

 

Som Enhetschef rapporterar du direkt till sektionschefen för PC koppar drift. Andra viktiga arbetsuppgifter är säkerhets och miljöfrågorna som vi prioriterar högt i vårt arbete. I tjänsten ingår budget, personal och arbetsmiljöansvar. Beredskapstjänst kan förekomma.

 

Kvalifikationer

 

En Enhetschef på Rönnskär är en person som målmedvetet leder och styr den dagliga verksamheten efter våra värderingar mod, omsorg och ansvar. Vi söker därför ledare med ett modernt och framtidsorienterat synsätt som är strukturerad, drivande och målinriktad. Du har intresse för ledarskap och en vilja att utvecklas samt god förmåga att stödja och inspirera människor i deras utveckling. Du är förtroendeingivande och har lätt för att samarbeta. Du skapar energi och glädje i din omgivning och är trygg, lyssnande och handlingskraftig. Du trivs i att arbeta i miljöer där du själv är delaktig i förändringsarbetet och skapandet av struktur och ser en utmaning i att arbeta med ständiga förbättringar. Personliga egenskaper värderas högt.

 

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:

 

- Minst 3-årig gymnasiekompetens eller motsvarande, gärna någon påbyggnadsutbildning inom relevant område.

 

- Goda ledaregenskaper

- Behärska svenska och engelska i tal och skrift

- Goda IT-kunskaper.

- B-körkort

 

Meriterande är:

- Kännedom om myndigheters krav för inre och yttre miljö.

- Kännedom om New Boliden Way, LEAN och Maximo

- Erfarenhet av arbetsledande befattning med personalansvar

- Utbildning inom ledarskap 

 

För rätt person erbjuder vi omväxlande arbetsuppgifter i en spännande bransch. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar mod, omsorg och ansvar. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet mm.

 

Ansök nu

Vi vill ha in din ansökan senast 2024-08-20.

 

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande from den 5/8. I och med semestertider kan återkoppling på frågor dröja.

 

Mer information

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna mig, Sektionschef AnnaKarin Björk 0910-77 36 64

Frågor om ansökan besvaras av HR-Generalist Felicia Granlund, 073-022 25 66 .

 

Facklig information får du av Mikael Norrby (Unionen) 0910 77 37 76, Elin Söderlund (Sveriges Ingenjörer) 0910 – 77 34 31, Dan Nilsson(Ledarna) 0910 77 38 67.

 

---------------------------------------------------------------------

 

Important!  If you are a current employee within Boliden you shouldn't complete the application at this site, please log on to your Workday account and apply through "Find Jobs".

 

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 20 augusti . Arbetsort : Skelleftehamn . Publicerat : 25 juni


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Enhetschef PC Koppar