Boliden

Elingenjör

till Garpenberg

 

Boliden Garpenberg är en gruva i världsklass med ledande teknik där medarbetarna är med och bidrar till en positiv företagskultur och en stark vi-känsla.Vi erbjuder de anställda en trygg och utvecklande arbetsplats med bra arbetstider och villkor. Vill du vara en del av historien och bygga framtidens gruvdrift tillsammans med oss? 

 

 

Arbetsuppgifter

Boliden Garpenberg förstärker nu organisationen med en Elingenjör. Som elingenjör i Garpenberg arbetar du med utveckling, planering och förbyggande underhåll av elanläggningen ovan och under jord. I uppdraget ingår att upprätthålla och optimera tillgängligheten i elnätet ovan och under jord. Boliden Garpenberg är ett av världens modernaste gruvområden, och i denna tjänst får du möjlighet att vara med och utveckla framtidens gruvdrift med oss.

 

Tjänsten ingår i el-avdelningen ovan jord men förväntas ha ett naturligt samarbete med hela anläggningen i Garpenberg. I tjänsten ingår bland annat ansvar för regelefterlevnad, kontakter med nätleverantör, myndigheter och elsäkerhetsutbildningar. Detta arbete görs i samverkan med arbetsledaren för elnät. I arbetet medverkar du även vid projekt som teknisk specialist och du är beställare av externa tjänster i det dagliga arbetet. Du kan komma att ha övergripande elansvar.

 

Tjänsten gäller tillsvidare, provanställning kan dock komma att tillämpas. Arbetstiden är dagtid ovan jord.

 

 

Utbildning och Kvalifikationer

Vi söker dig som är elingenjör på högskolenivå med erfarenhet av kraft, elkonstruktioner och har utvecklat kompetenser inom områden som dimensionering, projektering och design.

 

Meriterande är om du är utbildad elkraftsingenjör. Har du även en uttagen Auktorisation A är det ett stort plus. Vi ser även att du tidigare arbetat med underhåll, helst inom den tyngre industrin och har kunskap om hur ett systematiskt underhåll ska bedrivas.

 

Då arbetet innebär en hel del kontakter internt och externt ställer detta krav på en god kommunikativ förmåga samt förmåga att skapa samverkan mellan avdelningar och medarbetare. Som person är du säkerhetsmedveten, tar egna initiativ och arbetar självständigt. Arbetet ställer även krav på att du kan uttrycka dig muntligt och skriftligt både på svenska och engelska. B-körkort och goda datorkunskaper är ytterligare krav.

 

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i ett bolag som fokuserar på ständiga förbättringar med fokus på att ha en produktion i världsklass. Här finns möjligheter till att utvecklas vidare inom organisationen och att arbeta tätt ihop med våra centrala funktioner på övriga orter.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet, erfarenheter m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. Boliden Garpenberg har en rökfri arbetsmiljö.

 

 

Upplysningar

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Fredrik Bergander, Sektionschef Underhåll Anrikningsverk, tfn 070-2940416.

 

Facklig information

Facklig information får du av Kent Hedin , Ledarna, tfn  0225-369 50, Jacob Wallén, Unionen, tfn 070-305 03 82, Scott Gordon, SACO, tfn 070-612 99 47.

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Rebecca Claesson, Human Resources, 0225-369 54. 

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

 

Vi vill ha in din ansökan senast den 16 augusti 2020. Vänta dock inte med din ansökan, intervjuer sker löpande och urval kan komma att ske innan sista ansökningsdatum.

 

Välkommen till ett spännande jobb!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 16 augusti . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 12 juni

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Elingenjör