Boliden

Elektriker Anrikning

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna omfattar installationsarbeten inom processindustri samt felsökning och servicearbeten på kraftutrustning, reglerutrustning och styrsystem i fasta anläggningar. Arbetet är förlagt till dagtid, men viss skiftarbete kan förekomma. 

Utbildning/Kvalifikationer

Du har gymnasieutbildning med el-inriktning och välmeriterad erfarenhet från arbetsområdet. Kunskap om frekvensomriktare, intelligenta ställverk, processinstrument, processtyrsystem samt erfarenheter av hög- och mellanspänning är meriterande. Som person har du goda färdigheter i att kommunicera och att samarbeta med andra människor. Vi ser också att du kan arbeta självständigt och vara flexibel och resultatorienterad. En ytterligare merit är om du har erfarenhet av att arbeta med processtationer (ABB). B-körkort är ett krav. 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av sektionschef Mathias Lyngmark tfn 0970-72 92 98.

Facklig information

Klubb Gruv 136, Cathrin Öderyd 0970-72 94 32.

Ansökan

Frågor angående din ansökan besvaras av Anna Nåman 0970-72 90 28. 

Sista ansökningsdatum är 23 november 2018. 

Kontakt från rekryterings- och bemannningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva. 

 Ansök nu


Sista ansökningsdag : 23 november . Arbetsort : Gällivare

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Elektriker Anrikning