Boliden

Elektriker till Högspänningsgruppen, skiftgående

Gällivare

Full time

JOB_005970

 

Boliden söker

Elektriker, skiftgående

till Högspänningsgruppen i Aitikgruvan

 

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna omfattar olika installationsarbeten, service och underhåll på Aitiks elkraftutrustning. Dagligt arbete med gruvans maskinkabelnät och felsökningar och servicearbeten på låg- och högspänningsnätet, samt transformatorstationer och ställverk. Aitiks elkraftsnät är under ständig utveckling och tekniska lösningar är i framkant. I det dagliga arbetet har vi hela gruvnätet under vårt ansvar. Det innebär fiberkommunikation, låg- samt högspänningsnätet till de olika anläggningsdelarna.

 

Skiftformen är förlagd till K3. 

 

Utbildning/Kvalifikationer

Du har gymnasieutbildning med el-inriktning och välmeriterad erfarenhet från arbetsområdet. Kunskap om intelligenta ställverk, ABB800xA samt erfarenhet av hög- och mellanspänning är meriterande. Som person har du goda färdigheter i att kommunicera och att samarbeta med andra människor. Vi ser också att du kan arbeta självständigt, vara flexibel samt är resultatorienterad.

 

B-körkort är ett krav.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Samarbete är en självklar utgångspunkt för dig. Vi ser också att du har en vilja att arbeta med ständiga förbättringar och utveckling av både el-avdelningen och Aitik som helhet.

 

Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet, erfarenheter m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.  

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Arbetsledare Niklas Jannok 070-614 03 84 eller Sektionschef Bert-Ove Fjällström tfn 0970-72 91 92.

 

Facklig information

IF Metall Klubb Gruv 136, Tobias Kostet tfn 070-241 77 16

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden och välkomnar alla sökande.

Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon på vår hemsida www.boliden.com. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR.

 

Frågor angående din ansökan besvaras av Sture Holmgren, Human Resources tfn 0970-72 91 72.

 

Vi vill ha in din ansökan senast den 30 november 2022.

Vänta dock inte med ansökan, intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Välkommen till ett spännande jobb!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : För 9 timmar sedan . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 7 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Elektriker till Högspänningsgruppen, skiftgående