Boliden

Elektriker

Garpenberg

JOB_009751

 

Arbetsuppgifter

I arbetet som elektriker ingår arbete med både hög- och lågspänning, service och felsökningar på tunga maskiner samt förläggning av radionät och felsökningar av dem. Utöver det kan jobb på fasta anläggningar såsom pumpstationer, bandtransportörer och krossar förekomma.

                                     

Som elektriker ingår man i underhållsavdelningen. Därmed sker ett brett samarbete med övriga inom underhåll samt kontinuerligt samarbete med produktionen.

 

Arbetstiden är inledningsvis dagtid under jord, men kan sedan övergå till annan skiftform. Tjänsten är tillsvidare med inledande provanställning. Start sker efter överenskommelse.

 

Utbildning/Erfarenhet

För att vara lämplig för tjänsten krävs följande:

• Gymnasieutbildning med inriktning el.

• B-körkort.

• Erfarenhet av industri.

• Goda kunskaper i såväl svenska som engelska.

 

Det är meriterande om du som söker har erfarenhet av tung industri samt är van att arbeta med underhållsystem.

 

Vi söker dig som är social och har en god samarbetsförmåga. Du är säkerhetsmedveten och jobbar ständigt mot förbättringar. För att lyckas i rollen krävs även flexibilitet och förmågan att arbeta självständigt.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; Omsorg, Mod och Ansvar. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

Boliden Garpenberg har en rökfri arbetsmiljö. Boliden har även nolltolerans mot alkohol och droger. Innan erbjudande om anställning måste slutkandidaten genomgå en obligatorisk hälsokontroll där alkohol- och drogtest ingår.

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Arbetsledare:

Dennis Höglund tfn 070-249 72 15

Mikael Källberg tfn 070-253 08 42

 

Facklig information

IF Metall, Ulf Gustafsson 0225-360 33

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök nu” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb.

 

Frågor angående din ansökan besvaras av HR-Generalist Emmie Brandt tfn 070-219 05 26

 

Sista ansökningsdag är 26 maj 2024

Urval och intervjuer sker löpande. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan då tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 26 maj . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 6 maj

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Elektriker