Boliden

Elektriker

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 650 personer.

 

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna för elektriker omfattar montage, felsökning och servicearbeten på kraftutrustning, reglerutrustning och styrsystem i fasta anläggningar. Arbetet är förlagt till dagtid, och beredskap ingår i befattningen. Vi arbetar med daglig styrning och förbättringsarbeten. 

 

Utbildning/Erfarenhet

Du har gymnasieutbildning gärna med inriktning mot el/automation, elteknisk eller likvärdig eftergymnasial utbildning, och välmeriterad erfarenhet från arbetsområdet.

Som person har du goda färdigheter i att kommunicera och att samarbeta med andra människor. Det är en fördel om du har kunskaper i engelska vad gäller tal och skrift då tekniska manualer ofta kan vara på engelska.

Vi ser också att du kan arbeta självständigt, vara flexibel och resultatorienterad. En merit är om du har erfarenhet av att arbeta med styrsystem (ABB).

B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder en utvecklande arbetsplats där du får lära dig mycket om både teknik och process!

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Arbetsledare Patrik Karlsson, patrik.x.karlsson@boliden.com

 

Facklig information

Facklig information lämnas av IF Metall, 0910-77 4103.  

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Johanna Bergvall, HR, 0910-70 57 70.

 

Vi vill ha in din ansökan så snart som möjligt då vi hanterar ansökningarna löpande, dock senast den 24 mars 2019.

 


Boliden producerar metaller som får det moderna samhället att fungera. Vår verksamhet präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle, och vi tillhör de bästa i branschen inom hållbar metallproduktion. Boliden har också en ledande position inom återvinning av förbrukad metall. Lång erfarenhet kombinerad med utveckling av bästa tillgängliga teknik gör att våra gruvor och smältverk är väl positionerade på en utmanande marknad. Boliden har 5 700 medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Irland och en omsättning på 50 miljarder kronor.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 24 mars . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 28 februari

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Elektriker