Skanska

Maskinförare Schakt och Transport - Stockholm

Skanska Schakt & Transport söker erfarna maskinister till våra nya elmaskiner

Det händer mycket i Stockholmsregionen och vi söker dig som vill vara med och skapa Stockholms framtid! Hos oss kan vi erbjuda dig ett varierat och stimulerande arbete med bra kamratskap och goda möjligheter till utveckling! Är du dessutom sugen på att ligga i framkant vad gäller att nå våra klimatmål och köra en ny elmaskin så är detta ett tillfälle för dig.

 

Duktiga maskinförare är en nyckelkompetens i våra projekt, därför har vi satsat på Schakt & Transport som skall säkerställa att vi har de rätta maskinisterna för alla våra spännande projekt inom Väg och Anläggning i Stockholm. I den satsningen ingår både samarbete med utvalda maskinentreprenörer samt egna maskiner. Vi tror på kontinuitet i våra projekt där du som maskinist är en självklar och betydelsefull aktör.

 

Vi söker dig som är professionell grävmaskinist och hjullastarförare i Stockholmsområdet. Vi vill att du har en vilja och driv att arbeta med den senaste tekniken. Du ska ha ett högt säkerhetstänk och vara duktig på att lösa problem genom att ha erfarenhet av ett flertal olika metodval. Du är en viktig kugge i arbetet att skapa framgångsrika projekt och nöjda kunder.

 

I våra projekt arbetar vi med stora maskiner och riskfyllda moment därför är det viktigt att du som individ är säkerhetsmedveten och känner ett ansvar för både dig själv och dina kollegor. Vi värderar säkerhet, god arbetsmiljö samt ordning och reda på våra arbetsplatser.

 

Den vi söker

Som person är du driven, självgående och mån om goda relationer med kollegor, kunder och leverantörer. Du är noggrann, ansvarsfull och lösningsorienterad i ditt arbete.

 

För att lyckas med rollen ser vi att du har yrkesbevis samt vana av att arbeta med maskinstyrning. Vi ser gärna att du har en avslutad gymnasieutbildning med inriktning mot maskin/fordon alternativt bygg och anläggning.

 

Låter det intressant?

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV. Vi går igenom ansökningar löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast möjligt. Sista ansökningsdag är 30 juni. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Scott Adams, projektchef tel: 010-449 58 35.

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Maskinförare Schakt och Transport - Stockholm