Boliden

Elektriker

till Renströmsgruvan

 

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 650 personer.

 

 

Arbetsuppgifter

El-avdelningen behöver förstärkas upp med två visstidsanställningar. Skiftformen är K2, så kallad 7+7. I befattningen kan det förekomma beredskapstjänstgöring.

 

Arbetsuppgifterna omfattar nyinstallation, felsökning och servicearbeten på fasta anläggningar och mobila maskiner. Arbetet sker både ovan jord och under jord.

 

 

Utbildning/Erfarenhet

Du har gymnasieutbildning med elteknisk inriktning eller motsvarande. Du bör ha erfarenhet av elarbete inom industri. Vi ser en person som på sikt kan arbeta självständigt och vill ta för sig i ett arbete med personligt ansvar för kvalitet och resultat. Vi ser gärna att du har en god samarbetsförmåga och ett lösningsorienterat arbetssätt.

 

Erfarenhet från arbete med högspänning (upp till 11 kV), instrumentering, styrsystem (ABB 800xA) och felsökning av mobila maskiner är särskilt meriterande. Körkort lägst klass B är ett krav.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Arbetsledare Lars Widmark, 0910- 70 5329,  lars.widmark@boliden.com, Arbetsledare Niklas Renström, 0910 – 70 5334 eller chef fasta anläggningar och el Fredrik Ekenstedt, 0910 - 77 4113. 

 

Facklig information

Facklig information lämnas av IF Metall Boliden 0910-77 4103. IF Metall Kristineberg 0910-70 5144. 

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Viktor Asplund, HR, 070 601 6918  Maria Lagerhielm, HR, 0910-77 40 95,

 

Sista ansökningsdatum är 29:e April 2021, men rekryteringen kan ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 29 april . Arbetsort : Renström . Publicerat : 9 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Elektriker