Boliden

Elanläggningsansvarig

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på bolidenområdet är idag ca 650 personer.

 

Arbetsuppgifter

Vi söker en elanläggningsansvarig till Renströmsgruvan. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att säkerställa att elanläggningen kontrolleras och underhålls, så att den är personsäker och har hög tillgänglighet. Du kommer deltaga i referensgrupper vid om- och tillbyggnationer av anläggningen samt kommer vara den som säkerställer att om- och tillbyggnationer av elanläggningen uppfyller Bolidens krav. Vi erbjuder en självständig roll med omväxlande arbetsuppgifter. Tjänsten innebär att upprätta och planera förebyggande underhåll av anläggningen. Du har en central roll i Renström elsäkerhetsarbete. Genom att arbeta med utvecklingsarbete bidrager du till att förbättra elavdelningens arbetssätt. I Renström samarbetar du med produktion och de andra underhållsgrupperna. I arbetsuppgifterna ingår också att ha kontakt med leverantörer av utrustning och entreprenörer. Arbetet är en tillsvidareanställning dagtid.

 

Utbildning/Erfarenhet

Vi ser att du minst har gymnasieutbildning med elteknisk inriktning och erfarenhet av service och underhåll. Meriterande är några års erfarenhet av att jobba i underhållssystem och verkstadsindustriarbete. Du har god förmåga att uttrycka dig i svenska i såväl tal som skrift. B-körkort är ett krav. För att lyckas i rollen behöver du ha en helhetssyn av verksamheten, en god struktur och vara analytisk. Du har god samarbetsförmåga, är självgående och tar ansvar för ditt arbete.

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Chef Fasta anläggningar och El Fredrik Ekenstedt tfn 0910-77 4113 eller mail fredrik.ekenstedt@boliden.com

 

Facklig information

Facklig information lämnas av Holger Rilinger (SACO), 0910-70 57 59, Andreas Mårtensson (Unionen), 0910-77 42 39, Peter Markström (Ledarna), 0910-77 40 09.

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden och välkomnar alla sökande. Din ansökan med CV lämnar du via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Maria Lagerhielm, HR, tfn 0910-77 4095. 

Vi vill ha in din ansökan så snart som möjligt då ansökningarna hanteras löpande, sista ansökningsdag den 31 augusti 2020.


Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 5 800 medarbetare och en omsättning på 50 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.

 

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Renström . Publicerat : 30 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Elanläggningsansvarig