Boliden

Bergarbetare

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. I Garpenbergs gruva bryts komplexmalm som innehåller zink, koppar, bly, guld och silver - en metallmix som tillsammans med expertkunnande inom gruvdesign, gruvteknik, anrikningsteknik och en hög grad av teknikutveckling bidragit till en produktivitet i världsklass.

 

I Garpenberg arbetar cirka 450 personer och verksamheten sysselsätter ytterligare cirka 150 entreprenörer. Boliden är Hedemora kommuns största privata arbetsgivare.

 

 

Arbetsuppgifter

Som bergarbetare med inriktning borrning kommer du att arbeta självständigt med uppgifter som förekommer inom produktion. Arbetsuppgifter kan komma att variera mellan långhålsborrning, ortborrning samt andra arbetsområden som tillhör skivpallsbrytning och ortdrivning. Beroende på dina tidigare kunskaper och erfarenheter kommer du att självständigt utföra ett eller flera arbetsmoment.

 

Tjänsten är tillsvidare, provanställning kan dock komma att tillämpas. Tillträde efter överenskommelse. Arbetstiden är skiftgång under jord.

 

 

Utbildning och Kvalifikationer

Vi söker dig som är engagerad och har ett driv till att ständigt lära dig nya saker. Är du intresserad av IT och teknik och vill utvecklas inom detta område kan tjänsten vara någonting för dig, men även kunskaper inom geologi och mekanik är meriterande. Du är serviceinriktad och som kan se helheten i produktionen, samt har lätt för att samarbeta. Du ska även kunna arbeta självständigt och våga ta egna initiativ.

 

Gymnasieutbildning och B-körkort är ett krav. Bergarbete och erfarenheter av Epirocs maskinpark är meriterande men inget krav. Körkort C är meriterande.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet, erfarenheter m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. Boliden är en rökfri arbetsplats.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Arbetsledare Max Herlitz, 0225-36755, Arbetsledare Lars-Olov Jansson, 0225-36131 eller Arbetsledare Robert Zakhar, 0225-36741. 

 

Facklig information

Facklig information lämnas av IF Metall, tfn 0225-360 33. 

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Rebecca Claesson, Human Resources, 0225-36954.

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

 

Vi vill ha in din ansökan senast den 29 februari 2020. Vänta dock inte med din ansökan, intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 29 februari . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 31 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Övrigt


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Bergarbetare