Skanska

Krossmaskinist Bergmaterial, Skanska Industrial Solutions - Kristianstad

Vi söker nu krossmaskinist till vår anläggning i Önnestad!

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

 

Vi bedriver verksamhet inom asfalt och bergmaterial inom fyra regioner i norr, öst, syd och väst. Vi har täkter, krossar, terminaler och asfaltverk över hela landet där verksamheten fokuserar på hög grad av återvunnet material utan att göra avkall på kvaliteten. Våra läggarlag förser vägnätet med högklassiga beläggningar och våra losshållningsexperter bryter berg säkert och effektivt.

 

Vad kan Skanska erbjuda dig?

För dig som krossmaskinist/maskinförare erbjuds ett varierat arbete med stor frihet under eget ansvar. Du kommer ingå i ett litet sammansvetsat och professionellt produktionsteam. Arbetsplatsen är på vår anläggning i Önnestad.

 

Dina arbetsuppgifter innebär att du tillsammans med ditt team sköter produktionen på anläggningen. Ni hjälps åt att förbereda och genomföra reparationsarbeten av krossanläggningen vid både oplanerade stopp och planerad service. Tillsammans sköter ni planering och har regelbunden uppföljning och genomgång av produktionsprocess och statistik. Maskinkörning så som bergtruck, dumper och hjullastare är en stor del av arbetet.

 

Vi har en varierande produktion där arbetstiden kräver flexibilitet med tidiga morgnar och sena kvällar.

 

Kvalifikationer

Du som passar som maskinist hos oss är en positiv och självgående person med stor ansvarskänsla. Att samarbeta och tillhöra en arbetsgrupp är lika självklart för dig som det är att arbeta självständigt. Vidare är det viktigt att du är strukturerad, ordningsam och delar Skanskas värderingar kring ett säkert arbetssätt.

 

Har du hjullastarkörkort samt CE-körkort är det starkt meriterande. Vidare är det meriterande om du kommer från asfalt- och bergmaterialbranschen eller från industrin. Har du även reparationskunskap från t ex mek-, svets och elarbeten samt erfarenhet av heta arbeten är det också en styrka.

 

Ansök idag eller senast den 19 maj!

I din ansökan vill vi gärna att du bifogar CV. Om du har frågor angående tjänsten får du gärna kontakta rekryterade chefer Mikael Berg, telefon 010-448 92 61 eller HR Partner Jan Gustavsson, telefon 010-448 72 10.

 

Välkommen med din ansökan

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Kristianstad . Publicerat : 13 maj

Kategorier : Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Krossmaskinist Bergmaterial, Skanska Industrial Solutions - Kristianstad