Boliden

Drifttekniker till gruvans driftcentral

till Kristinebergsgruvan

 

Metaller finns och behövs överallt. Medarbetarna är vår framgångsfaktor till en säker och konkurrenskraftig verksamhet.  Vi erbjuder de anställda en trygg och utvecklande arbetsplats med bra arbetstider och villkor. Vill du vara en del av historien och bygga framtidens gruvdrift tillsammans med oss?

 

 

Arbetsuppgifter

Som Drifttekniker i Kristinebergsgruvans driftcentral har du en nyckelfunktion i att skapa en fungerande samordning och korttidsplanering för hela verksamheten. I rollen arbetar du med aktivitetsplanering och styrning av produktionsresurserna, övervakning av gruvans styrsystem samt ständig informationsinsamling. Driftcentralen har en viktig roll vid nödläge där säkerheten för samtliga medarbetare i gruvan är av högsta prioritet. Som drifttekniker har du ett brett kontaktnät som innefattar både arbetsledare, entreprenörer, samt övriga anställda. Arbetet sker främst via dator & kommunikationsradio/telefon från ett kontrollrum ovan jord i produktionscentralen. Arbetstiden är skiftgång ovan jord, så kallad K2 7-7. Vi erbjuder tillsvidareanställning med start så snart som möjligt.

 

 

Utbildning/Erfarenhet

Är du en person som trivs i att vara spindeln i nätet, är beslutsam samt har en hög integritet med bemötande i fokus, då kanske det är dig vi söker. Lätt för att samarbeta med andra är viktigt eftersom du kommer arbeta med många olika yrkesgrupper. Du skall ha förmågan att kunna arbeta både självständigt och i grupp samt besitta en god datorvana. För att lyckas i rollen behöver du kunna hantera många informationskällor samtidigt med bibehållet lugn och ibland behöva ta snabba beslut. Att snabbt kunna skapa sig en helhetsbild och ha en spelblick över vad som komma skall samt en hög simultanförmåga är en förutsättning för arbetet.

 

Vi ser att du är en person som har egenskapen att se nya möjligheter samt lösningar och kan bidra med din kreativitet till arbetsplatsen. Gymnasiekompetens och B-körkort är ett krav, har du även en högskoleutbildning inom planering och verksamhetsstyrning anses det mediterande. Tidigare arbetslivserfarenhet ifrån tjänster som innehållit planering, verksamhetsstyrning alternativt varit verksam inom gruvnäringen anses meriterande.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Sektionschef Planering Johan Olofsson, tfn 0910-70 5596

 

Facklig information

Facklig information lämnas av Holger Rilinger (SACO), 0910-70 57 59, Andreas Mårtensson (Unionen), 0910-77 42 39, Peter Markström (Ledarna), 0910-77 40 09.

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden och välkomnar alla sökande. Din ansökan med CV lämnar du via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Viktor Asplund, HR, 070-601 69 18 Maria Lagerhielm, HR, 0910-77 40 95,

 

Som senast vill vi ha in din ansökan den 22 januari 2021. Sök tjänsten snarast möjligt då tillsättning kan ske löpande.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 22 januari . Arbetsort : Kristineberg . Publicerat : 28 december

Kategorier : Kontor & Administration Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Drifttekniker till gruvans driftcentral