Boliden

Driftledare Svetshallen och Grävservice

Arbetsuppgifter
Avdelningen för Underhåll gör just nu en spännande omorganisering och söker en Driftledare med ansvar över Svetshallen och Grävservice. Brinner Du för ledarskap och teknisk utveckling samt har ett stort intresse för mekaniskt underhåll? Sök tjänsten idag!

I din roll som Driftledare för Svetshallen och Grävservice ansvarar Du för att leda, samordna och utveckla arbetsplatserna för att optimera tillgängligheten. Du arbetar aktivt med att utveckla organisation och arbetsmetoder genom att uppmuntra samarbete, delaktighet och kunskaps-spridning, samt bedriva ett aktivt arbetsmiljöarbete. Förutom ledande uppgifter innefattar tjänsten även kontakter med leverantörer, entreprenörer och samverkan med övriga enheter. Du sitter med i Underhålls ledningsgrupp och har fem arbetsledare underställda dig. Arbetstiden är förlagd till dagtid.


Utbildning/Kvalifikationer
Du har teknisk utbildning på minst gymnasienivå, kombinerad med god praktisk erfarenhet inom arbetsområdet samt grundläggande datakunskaper. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från ledande befattningar. Viktiga egenskaper för att lyckas i denna roll är god samarbetsförmåga, ett strukturerat arbetssätt samt en förmåga att se helheten i arbetet. Det är även viktigt att du har intresse och förmåga att leda människor samt att du är tydlig i din kommunikation. Kunskaper i Maximo är en merit. B-körkort är ett krav.

Ansök redan idag! Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.


Upplysningar
Ytterligare upplysningar angående tjänsten lämnas av sektionschef Thomas Wieslander Tele nr 0970-72 96 32, 070-4000595 eller thomas.wieslander@boliden.com


Facklig information
Anders Johansson Ledarna tfn 0970-72 95 63, Anders Karlsson Unionen tfn 0970 – 72 92 69 och Holger Rilinger Sveriges Ingenjörer tfn 0910-70 57 59.


Ansökan
Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök nu” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb.
Frågor angående din ansökan besvaras av HR-Partner Joakim Davidsson på 0970-729028 eller joakim.davidsson@boliden.com

Sista ansökningsdatum är 8 december 2019.

Kontakt från rekryterings- och bemannningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 5 500 medarbetare och en omsättning på 40 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.


Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 12 november

Kategorier : Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Driftledare Svetshallen och Grävservice