Boliden

Samordnare Kross & Infraktsavdelningen

Arbetsuppgifter
Vi söker en erfaren samordnare till Kross och Infraktsavdelningen som driver och samordnar produktionsrelaterade projekt och större arbeten. Tjänsten innefattar bland annat, samordning av maskinutrustning, samordning gällande skydd av byggnader och annan viktig utrustning under sprängning, trafiksamordning vid truckning av malm till eller från lador, regelbunden tillsyn av vattenhanteringssystem, vägar och övriga yttre områden inom G55 och daglig kontakt och samordning med entreprenör samt produktions och underhållssektioner.

Befattningen är direkt underställd Sektionschef produktion och är förlagd till dagtid.

I tjänstens ansvar ingår även introduktion och utbildning av entreprenörer vid större stopp. Du ansvarar för att säkerställa ett bra och säkert arbetsmiljöarbete inom Ditt ansvarsområde.


Utbildning/Kvalifikationer
Vi ser att Du har flera års väldokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Dessutom har du flera års erfarenhet av ledarskap och arbete i projekt. Tjänsten kräver mycket god kännedom om kross och infraktssystem, anläggningsarbeten och AMA. Det är ett krav att kunna uttrycka sig väl, både muntligen och skriftligen, på såväl svenska som engelska. Teknisk engelska är stundtals Ditt arbetsspråk. 

Kunskaper om VVS och rörcertifikat är meriterande. Likaså erfarenhet av LEAN.

Arbetet kräver ett stort engagemang och personligt driv. Du är självgående och driver Ditt arbete framåt. Att arbeta strukturerat, noggrant och med hög kvalité är självklart för Dig. Du har en förmåga att arbeta effektivt och systematiskt, med säkerhet i fokus, i alla lägen.

Tjänsten kräver att Du har god social förmåga, och kan kommunicera och samordna grupper av varierande storlek, ibland med engelska som enda gemensamma språk. Du kan kommunicera både uppåt och nedåt i organisationen med lyckat resultat. B-körkort är ett krav.

Du som söker delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö, arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. 


Upplysningar
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Sektionschef Jennifer Andersson 0970-72 96 56.


Facklig information
Anders Johansson Ledarna tfn 0970-72 95 63, Anders Karlsson Unionen tfn 0970-72 92 69, Holger Rilinger SACO tfn 0910-70 57 59.


Ansökan
Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. 
Frågor angående din ansökan besvaras av HR-support Isabelle Endmyhr 0970-72 96 04.

Sista ansökningsdatum är 4 augusti 2019. 

Kontakt från rekryterings- och bemannningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva. Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 5 500 medarbetare och en omsättning på 40 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 4 augusti . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 10 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Projektledning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Samordnare Kross & Infraktsavdelningen