Boliden

Driftledare Planering till sektion Planering Gräv- & Svetsservice

till Aitikgruvan

 

 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som kan ledarskap och har kunskap att leda strukturerat samt innehar ett stort intresse för mekaniskt underhåll.

 

I din roll ingår ansvar att leda, samordna och utveckla arbetsplatsernas planering för att nå optimala tillgängligheter för gräv- och borrmaskiner. Du har budget­ansvar, arbetar aktivt med att utveckla organisation och arbetsmetoder genom att uppmuntra samarbete, delaktighet och kunskapsspridning, arbeta med ständiga förbättringar inom ansvarsområdet, samt bedriva ett aktivt arbetsmiljöarbete (riskanalyser, skyddsronder etc.). I rollen ingår även samordningsansvar för de mer omfattande planerade underhållsarbetena för gräv- och borrmaskiner, s.k. ”Stor­stopp”. Förutom ledande uppgifter innefattar tjänsten även kontakter med leve­rantörer, entreprenörer och samverkan med övriga enheter. Du sitter med i sek­tionens ledningsgrupp. Arbetstiden är förlagd till dagtid.

 

 

Utbildning/Kvalifikationer

Du har teknisk utbildning på lägst gymnasienivå, kombinerad med god praktisk erfarenhet inom arbetsområdet, flera års erfarenhet av arbetsledning samt grund­läggande datakunskaper. Viktiga egenskaper för att lyckas i denna roll är en väl utvecklad social förmåga, flexibilitet i ditt arbetssätt och ett gott samarbete, samt en förmåga att se helheten i arbetet med strategiskt underhåll. Det är även viktigt att Du har intresse och för­måga att leda människor. Kunskaper i Maximo är en merit. B-körkort är ett krav.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar angående tjänsten lämnas av TF sektionschef Thomas Sundqvist, tele nr 0910-77 43 80, 070-2897899 eller thomas.sundqvist@boliden.com 

 

Facklig information

Simon Granström Ledarna tfn 0970 72 9333, Anders Karlsson Unionen tfn 0970 – 72 92 69 och Holger Rilinger Saco tfn 0910-70 57 59.

 

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök nu” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb.

 

Frågor angående din ansökan besvaras av HR-Partner Joakim Davidsson på 0970-729028 eller joakim.davidsson@boliden.com

 

Sista ansökningsdag är 1 juli 2021

 

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi varför vi undanber oss kontakter från

rekryterings- och bemanningsföretag. 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 1 juli . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 8 juni

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Driftledare Planering till sektion Planering Gräv- & Svetsservice