Boliden

Driftledare planering mobila maskiner

Gällivare

Full time

JOB_009533

 

Vill du vara med på en spännande tillväxtresa och vara en nyckelspelare i utvecklingen av arbetsmetoder och strukturer? Drivs du av att leda och motivera en kunnig och engagerad personalgrupp som trivs och har roligt tillsammans? Då kan detta vara din nästa utmaning!

 

Arbetsuppgifter

Vi söker en driven och engagerad Driftledare till vår avdelning som ansvarar för planeringen av de mobila maskinernas underhåll. I rollen kommer du leda, samordna och utveckla arbetsplatsen samt bygga starka relationer med leverantörer, entreprenörer och andra enheter. Du ingår i avdelningens ledningsgrupp och kommer att ha en central roll i utvecklingen av organisationen och arbetsmetoderna. I ditt ansvarsområde ingår att leda en grupp bestående av arbetsledare och tekniker som arbetar både dagtid och skiftgång. Din arbetstid är förlagd till dagtid.

 

Utbildning/erfarenhet       

För att vara lämplig för rollen bör du ha en gymnasieutbildning som grund, gärna kompletterad med högskoleutbildning inom teknik eller motsvarande praktisk erfarenhet inom arbetsområdet. Du behöver besitta grundläggande datakunskaper och vi ser gärna att du har någon form av ledarskapsbakgrund. Meriterande är om du har arbetat inom gruvindustrin och med maskinunderhåll. Erfarenhet av planering och processutveckling är också en fördel. För att lyckas i rollen är det viktigt att vara prestigelös, strukturerad och ha god samarbetsförmåga. Kunskaper i svenska och engelska samt B-körkort är ett krav.

 

Du som söker delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar och utövar ditt ledarskap i enlighet med dessa. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö, arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar lämnas av Carl-Erik Thyni tfn 0970-72 94 64

 

Facklig information

Ledarna: ledarna.aitik@boliden.com

Unionen: unionen.aitik@boliden.com

SACO: saco.aitik@boliden.com

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb.

 

Frågor angående din ansökan besvaras av HR-Partner Monica Johansson tfn 070-216 92 86 eller monica.johansson@ext.boliden.com

 

Sista ansökningsdag är den 21 maj 2024.

Urval och intervjuer sker löpande

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes då vi sköter rekryteringen själva.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 21 maj . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 10 april

Kategorier : Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Driftledare planering mobila maskiner