Boliden

Diamantborrare

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 650 personer.

 

Arbetsuppgifter

Vi söker en diamantborrare till Kristineberg, anställningsformen är en visstidsanställning. Visstidsanställningens längd avses till 31 december 2020. Som diamantborrare på Boliden kommer du till största delen att ägna dig åt borrning under jord, men även viss service av maskinerna förekommer. Du kommer att arbeta FM- och eftermiddagsskift måndag till torsdag. 

Hos oss får du ett spännande och utmanande arbete med chansen att bygga ett givande yrkesliv. Om du har kompetens och vilja så kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter.

Du kommer att bli en del av ett härligt gäng som hjälper och stöttar varandra i vått och torrt. Vi vet att samarbete skapar teamet - och det är någonting vi aldrig kommer att tumma på. Här är det laget framför jaget som gäller!

På Boliden blir du en del av en företagskultur med sunda värderingar där säkerhet är A och O. Vi låter ledorden entusiasm, ansvarstagande och engagemang genomsyra allt vi gör, och alla medarbetare arbetar aktivt för en säker arbetsplats där arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

Utbildning/Erfarenhet

Du som söker den här tjänsten ser vi har fullbordad gymnasieutbildning, helst med teknisk inriktning. Om du har tidigare erfarenhet av diamantborrning eller annan erfarenhet från gruva eller service/underhållsarbete så är det en fördel. Vidare så är B-körkort en förutsättning för att söka den här tjänsten.

Som person hoppas vi att du är en initiativtagande person med hög integritet och ansvarskänsla. Du trivs lika bra med att arbeta själv som du gör i grupp och ser till att ditt arbete håller lika hög kvalitet som diamanterna i borrarna!Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Arbetsledare diamantborrning David Roslund tel 0910-70 5114 eller Maria Tuomi Geologichef tel. 0910-70 5189, maria.tuomi@boliden.com

 

Facklig information

Facklig information lämnas av IF Metall Boliden 0910-77 4103. IF Metall Kristineberg 0910-70 5144. 

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av  Maria Lagerhielm, HR, 0910-77 40 95, Viktor Asplund ,HR, 070-601 69 18

Rekryteringen kan ske löpande men vi vill ha in din ansökan senast den 20 Augusti 2020 


Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 5 700 medarbetare och en omsättning på 50 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.

 

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 20 augusti . Arbetsort : Kristineberg . Publicerat : 14 juli

Kategorier : Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Diamantborrare