Boliden

Besiktare / Beredare Till truckverkstaden

Gällivare

Full time

JOB_003526

 

Besiktare/ Beredare till Truckverkstaden

Till Aitikgruvan

 

 

Arbetsuppgifter

Arbetet som besiktare består i huvudsak av att besikta och bereda för gruvans större mobila utrustningar, truckar, dumprar och hjullastare. I arbetet ingår arbete på höjd från mobilarbetsplattform och på maskinerna, för att komma åt att besikta maskinerna kan arbetsställningar vara obekväma och krävande. Vid beredning förekommer hantering av tungt material. Utomhus arbete förekommer under alla tider på året.  Dokumentera i underhållsystemet och vara med och föreslå åtgärder och förbättringar.

 

 

Utbildning/Erfarenhet

Vi ser gärna att du som person har ett positivt synsätt, ett brett tekniskt kunnande och en känsla för maskiner. Det är önskvärt att du har gymnasieutbildning, gärna med en teknisk inriktning. Är mekaniker eller erfarenhet som bedöms likvärdig Viktiga egenskaper i arbetet är att du är strukturerad, självgående, flexibel med en god samarbetsförmåga. Tidigare erfarenhet av gruvmaskiner är meriterande. Kunskaper inom underhållsystemet Maximo och allmänna datorkunskaper är meriterande. Krav är att du kan uttrycka dig på engelska i både tal och skrift samt att du har B-körkort. 

 

Ansök redan idag! Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. 

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar angående tjänsten lämnas av driftledare Henrik Rynbäck 070 602 27 86

 

Facklig information

Klubb Gruv 136, Tobias Kostet 0970 72 94 77

 

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök nu” i annonsen på vår hemsida  www.boliden.com  – Karriär – Lediga jobb.

 

Frågor angående din ansökan besvaras av HR-support Sture Holmgren 0970 72 91 72

 

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt då ansökningarna hanteras

löpande, sista ansökningsdag är 31 december

 

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi varför vi undanber oss kontakter från

rekryterings- och bemanningsföretag.

---------------------------------------------------------------------

We are a company in constant development and every workday we explore how we can improve modern life and society. Our metals are a key componet in creating a more sustainable future and we take great pride in the impact we make every day. Are you ready to contribute with your curiosity, personalty, skill-set and unique background? Be you and challenge us - let's drive change for generations to come!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 december . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 25 november

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Besiktare / Beredare Till truckverkstaden