Boliden

Bergtransportör, vikariat

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 600 personer.

Arbetsuppgifter

Som Bergtransportör kommer du utföra transporter av malm och gråberg till ovanjordstipp, gråberget transporteras även till utbrutna rum. Vikariatet avser 6 månader, och skiftformen är K2, sk 7-7.

Utbildning/Erfarenhet

Meriterande för tjänsterna är förarutbildning, tidigare goda kunskaper i ovan nämnda arbetsuppgifter.

Vi söker dig som har gymnasiekompetens, kan arbeta självständigt och i grupp där egen initiativförmåga, noggrannhet, personligt ansvar för kvalité och prestation är av största vikt. Körkort lägst klass B är ett krav.

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Produktionschef Erik Fjällström, tfn 0910-70 5134. erik.fjallstrom@boliden.com eller TF Arbetsledare Agne Björk 0910-70 5367. agne.bjork@boliden.com


Facklig information

Facklig information lämnas av Bo Karlsson (IF Metall), tfn 0910-77 4103.

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar både kvinnliga och manliga sökande. Din ansökan med CV lämnar du via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Maria Lagerhielm, Human Resources, tfn 0910-77 40 95

Vi vill ha in din ansökan senast den 30 maj 2018.

 Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : 30 maj . Arbetsort : Renströmsgruvan

Kategorier : Bygg & Anläggning Transport & Logistik


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Bergtransportör, vikariat