Boliden

Bergarbetare vikariat Kankberg

Boliden

Full time

JOB_005291

 

Bolidenområdet söker en Bergarbetare för ett vikariat till Kankbergsgruvan 

 

Kankberg är en underjordsgruva med en brytning på närmare 700 meters djup av bland annat tellur som exempelvis används till solcellstillverkning. Vi siktar mot fossilfrihet, modernisering och ny teknik och våra medarbetare har den största betydelsen för att det ska fungera.  

 

Om tjänsten  

Tjänsten är ett vikariat med start så snart som möjligt till och med oktober och vi arbetar skift varannan vecka och varierat för- och eftermiddagar. Det här är en möjlighet att komma in, prova på, visa vad en går för och det kan också leda vidare till något mer.  

 

Arbetsuppgifter 

Med oss får du vara en del av ett större sammanhang och jobba med brytning av malm och gråberg. Det sker maskinellt och inkluderar flera delar av salvcykeln från borrning till skrotning, lastning, bergförstärkning och att transportera malmen upp ur gruvan. Arbetet sker självständigt och i samarbete med andra där det är våra gemensamma insatser som för allt framåt.  

 

Kvalifikationer 

Vi söker dig som snabbt och enkelt kan komma in i arbetet. Du tycker om att ta egna initiativ, samarbetar bra med andra och bidrar aktivt till en säker och trevlig arbetsmiljö. Du har gymnasiekompetens och utbildning eller erfarenhet inom bergarbete. Du kan kommunicera bra på svenska och engelska, har goda datorkunskaper, B-körkort och är intresserad av att köra bergmaskiner.  

I Boliden finns det också många olika karriärvägar och möjligheter till kompetensutveckling. 

  

Vill du veta mer?  

Kontakta gärna mig som rekryterande chef Thomas Andersson på 0910-70 55 30 och thomas.andersson@boliden.com.

  

Facklig information  

Facklig information lämnas av IF Metall Boliden 0910-77 4103.  

  

Varmt välkommen med din ansökan  

Vi tar emot din ansökan vi vår hemsida www.boliden.com – Karriär - Jobba på Boliden till och med söndag 26 juni 2022 och hanterar den enligt GDPR. Rekryteringen kan ske löpande. Frågor om ansökan besvaras av vår Talent Acquisition Partner Terese Lindholm på 070-508 69 43. 

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : För 8 timmar sedan . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 30 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Bergarbetare vikariat Kankberg