Skanska

LIA-praktikanter till Väg och anläggning - Stockholm

Vill du göra din LIA-praktik på Skanska?

Praktik på Skanska Väg och anläggning ger dig möjlighet till praktiska erfarenheter som kompletterar dina teoretiska kunskaper, vilket värderas högt när du som färdig student ska ut i arbetslivet. Under praktiktiden hos oss får du kontinuerlig handledning, chans att nätverka och bygga erfarenheter för framtiden. Genom din praktik får du inblick i hur det är att arbeta på Skanska, och tillsammans gör vi din praktikplats spännande och lärorik. Vi erbjuder praktikplatser i Stockholms geografi.

 

Upplägg

Som praktikant i vår verksamhet går du bredvid en erfaren kollega för att få en god inblick i vår produktion. Du följer det dagliga arbetet och i takt med ökad kunskapsnivå får du ta ett större eget ansvar. Du tilldelas en handledare på Skanska som finns med som stöttning under hela din praktiktid.

 

Under din praktik blir du en del utav produktionen där vi tillsammans arbetar med fokus på säkerhet, produktivitet och kvalitet.

 

Vem kan söka?

Just nu söker vi dig som går på en KY/YH utbildning inom bygg och anläggning för LIA-perioderna under våren 2023. Då vi ser praktik som ett sätt att komma i kontakt med framtida medarbetare gör vi ett noggrant urval bland de intresseanmälningar som kommer in. Vi söker i första hand dig som är intresserad av och ser en framtid inom vår produktion.

 

Ansök redan idag eller senast 2022-12-11

Vi ser fram emot din ansökan innehållande CV och personligt brev samt senaste betygkopior. Meddela i din ansökan när du har LIA-period. Sista ansökningsdag är 11 december 2022. Vid frågor kontakta HRBP Martin Amnell: martin.amnell@skanska.se eller HRBP Katarina Berg: katarina.berg@skanska.se

Gäller dina frågor praktik inom mätteknik vänligen kontakta mätchef David Laming på david.laming@skanska.se.

 

Välkommen med din ansökan!

 

En praktikplats på Skanska ger dig möjligheten att komplettera dina teoretiska kunskaper med praktiska erfarenheter. Vi är måna om att din praktiktid ska bli både spännande och lärorik och att du ska få en bild av hur det är att arbeta på våra arbetsplatser. Du knyter också viktiga kontakter inför ditt framtida yrkesliv.

 

Upplägg/arbetsuppgifter: Tillsammans bygger vi morgondagens samhälle. Vårt mål är att du ska få en givande utveckling under din tid på Skanska. Under din praktik hos oss tilldelas du en handledare vars uppgift är att göra din tid hos oss så värdefull och inspirerande som möjligt. Du följer det dagliga arbetet och i takt med ökad kunskapsnivå får du ta ett större eget ansvar.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 11 december . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 17 november

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb LIA-praktikanter till Väg och anläggning - Stockholm